Antena Meniu Search
x

Video Vremea bună a adunat sute de oameni pe litoral. Oferta care i-a umplut restaurantul lui Dan de turiști: "Mănânci cât poţi"

A fost zi de plajă pe litoral şi de ea s-au bucurat mulţi turişti, atraşi pe litoral de vremea de vară. Unii şi-au adăugat pe piele bronz de octombrie, alţii au înotat în valuri ori au făcut kitesurfing. Atmosfera de vacanţă şi petrecere a fost completată de restaurantele care au pregătit oferte speciale, cu fructe de mare şi cocktailuri colorate.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 15.10.2023, 21:47

Vezi și

Petrecerea organizată pe o plajă din Constanţa nu a fost cu dans, ci cu nostalgie. Turiştii şi-au luat la revedere de la mare în, probabil, ultima zi de vară de anul acesta, de pe litoral. Tolăniţi pe şezlonguri sau instalaţi la mese, cu cocktailuri în faţă, au admirat priveliştea ore în şir.

"Este neaşteptat de cald. Ne bucurăm că am prins în octombrie vremea atât de frumoasă. Încercăm ca ultima petrecere să fie exact ca la începutul sezonului"

În aer au fost 25 de grade Celsius, iar apa a avut 18 - ca în iunie. Ca să rămână cu o amintire plăcută din ultimul weekend văratic de toamnă, unii turişti au făcut baie în mare, iar amatorii de sporturi extreme au făcut valuri în larg cu kite-urile.

Proprietarii restaurantelor de la mare au lansat oferte cu care să atragă mai mulţi clienţi

Pe acelaşi subiect

Andreea Filip, reporter Observator: Dacă astăzi a fost vreme de plajă, de mâine va trebui să scoatem din nou gecile din şifonier pentru că vom avea cu 10 grade mai puţin.

La final de sezon, proprietarii restaurantelor de la mare au lansat oferte cu care să atragă mai mulţi clienţi. Unele localuri au adoptat conceptul „all you cand eat“, adică „mănânci cât poţi“. Comanzi de câte ori vrei la acelaşi preţ.

Dan Revici este bucătar în propriul restaurant şi speră să dea lovitura cu preparate tradiţionale şi porţii generoase. Clienţii mâncă pe săturate orice din meniu şi plătesc 50 de lei.

Dan Revici, proprietar de restaurant: Chiar mănânci cât poţi, o cantitate destul de mare. În jur de un kilogram, un kilogram două sute.

Conceptul a apărut prima dată în anii '40, în Las Vegas. Restaurantele îl folosesc când le rămâne multă mâncare şi nu vor să o risipească.

Alt restaurant, altă tentaţie. Nu cu mâncare, ci cu băutură.

Dimitris Stefanidis, manager de restaurant: Avem oferte, cu fiecare platou pentru două persoane, două pahare de vin sau două beri.

Fructele de mare şi preparatele din peşte gătite cu puţine ingrediente, dar extrem de aromate, sunt cele mai populare din meniu. Preţurile din meniu ajung la 200 de lei şi includ priveliştea la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Vremea bună a adunat sute de oameni pe litoral. Oferta care i-a umplut restaurantul lui Dan de turiști: "Mănânci cât poţi"