Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea Iaşi. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 14 zile

Vremea Iaşi. Meteorologii estimează pentru următoarele două săptămâni (5 - 18 februarie) o vreme ce se va încadra, în general, în mediile multianuale.

de Redactia Observator

la 05.02.2018 , 15:38

Vremea Iaşi. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 14 zile

Vremea Iaşi. Meteorologii estimează pentru următoarele două săptămâni (5 - 18 februarie) o vreme ce se va încadra, în general, în mediile multianuale ale perioadei din calendar.

Vremea Iaşi. Temperaturi în scădere faţă de cele înregistrate în ultimele zile, dar şi cu precipitaţii aproape în fiecare zi, cu probabilitate mai mare pentru cantităţi însemnate după data de 7 februarie, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Vremea Iaşi. În Moldova, pe parcursul primei săptămâni de prognoză, valorile termice diurne se vor situa, în medie, între două şi 5 grade, cu cele mai scăzute valori la începutul şi sfârşitul săptămânii.

Articolul continuă după reclamă

Cele mai ridicate valori se vor înregistra la mijlocul primei săptămâni, respectiv în intervalul 7 - 9 februarie, când vremea va fi caldă pentru această perioadă.

În cea de-a doua săptămână nu vor mai fi variaţii termice diurne semnificative, iar media regională a temperaturilor maxime se va situa între zero şi două grade.

Temperaturile minime vor fi negative pe aproape întreg parcursul intervalului de prognoză, urmând a se situa, în medie, între -6 şi -2 grade, cu excepţia datei de 8 februarie, când valorile nocturne mediate la scara întregii regiuni nu vor coborî sub zero - două grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii pe arii mai extinse şi mai importante cantitativ va fi ridicată în intervalul 7 - 12 februarie, dar acestea se pot semnala şi în celelalte zile ale intervalului de prog

 noză.       

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Vremea Iaşi. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 14 zile