Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea se schimbă dramatic din această noapte. Anunţul meteorologilor pentru următoarele 3 zile

Din aceasta noapte vremea se schimbă. Vor fi precipitatii în toată ţara si temperaturile incep sa scadă. Va ploua in Muntenia, Dobrogea si Oltenia.

de Redactia Observator

la 16.12.2017 , 21:35

Din aceasta noapte vremea se schimbă. Vor fi precipitatii în toată ţara si temperaturile incep sa scadă. Va ploua in Muntenia, Dobrogea si Oltenia. In sudul si estul Transilvaniei, dar si in Moldova vor fi precipitatii mixte, iar la munte predomina ninsorile. Minimele vor fi de la -1 la 7 grade.

Duminică se răceşte semnificativ in toata tara si se extind si precipitatiile. Vor fi ninsori in zonele montane, precipitatii mixte in Transilvania, Banat , sudul Crisanei si dealurile Moldovei. 

Va ploua pe parcursul zilei in Oltenia, Muntenia si pe litoral. Temperaturile vor fi de la 0 grade in nordul Moldovei pana spre  8-9 grade pe litoral. 

Articolul continuă după reclamă

Cum e vremea duminică, în Bucureşti

În această noapte, se adună norii şi în Capitală şi începe să plouă. Vor fi in jur de 4-5 grade in aceasta noapte, iar maine se raceste si va ploua, iar temperatura maxima va fi de 6 grade. Maine noapte, ploaia se transforma in lapoviţa si ninsoare. 

Vremea la munte

Si la munte scad considerabil temperaturile maine. Va ninge mai ales in Carpatii Meridionali si de Curbura, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile ...

Cum va fi vremea luni

Luni, vremea continua sa se raceasca. Vor fi cel mult 5 grade la amiaza si va ninge slab in jumatatea de sud a tarii. Cel mai bine din punct de vedere termic va fi in Banat, cam 4-5 grade la Timisoara, iar cel mai rece se va mentine prin nordul Moldovei, dar si in estul Transilvaniei. 

Cum va fi vremea marţi

De Marti va fi si mai rece. Temperaturile maxime vor fi curpinse intre -3 si 3 grade. Cerul va fi noros si vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ninsoare, prin sudul tarii  La munte predomina in continuare ninsorile. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Vremea se schimbă dramatic din această noapte. Anunţul meteorologilor pentru următoarele 3 zile