Antena Meniu Search
x

What's Up are noi probleme cu legea, după ce ar fi lovit un bărbat

Marius Ivancea sau What's Up, aşa cum este cunoscut în lumea muzicii din România, are din nou probleme cu legea. După ce la sfârşitul anului trecut s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj, aseară, cântăreţul ar fi sărit din nou la bătaie, iar poliția l-a amendat cu 1000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 09.06.2020, 22:48

Vezi și
  • Nu este prima dată când artistul are probleme cu legea.
  • What's Up și-ar fi bătut fosta iubită în decembrie anul trecut.

Conflictul ar fi avut loc chiar în fața blocului în care artistul locuiește, respectiv în fața unui bloc din comuna Pantelimon, după ce un bărbat i-ar fi reproșat că ascultă muzică prea tare.

Artistul s-a enervat, l-ar fi lovit pe bărbat de mai multe ori, iar altcineva ar fi sunat la numărul unic de urgență 112.

Însă, artistul nu s-a liniștit nici în momentul în care agenții de poliție au ajuns la fața locului.

What's Up ar fi continuat conflictul și tocmai de aceea ar fi fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

În aceeași zi, alți cinci locuitori din același bloc au depus sesizări la poliție pe același motiv, respectiv că artistul ascultă muzică prea tare și îi deranjează.

Artistul a mai avut probleme cu legea și în trecut, mai precis în decembrie anul trecut, când fosta lui iubită a sunat la 112 și a spus că artistul a bătut-o.

Tânăra nu a depus plângere la poliție însă, în momentul în care agenții au ajuns acolo, le-a adresat mai multe injurii și oamenii legii au fost nevoiți să-l încătușeze și să-l ducă la secție pentru audieri.

Atunci a scăpat cu un control judiciar pentru 60 de zile și cu un dosar penal pentru un ultraj însă, acum, are un nou dosar penal, pentru loviri și alte violențe și riscă de la trei luni la doi ani de închisoare.

What's Up riscă și alte amenzi, dacă va continua să-și deranjeze vecinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » What's Up are noi probleme cu legea, după ce ar fi lovit un bărbat