Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O cursă Wizz Air Larnaca - București, întoarsă la rampă din cauza unor probleme la motor

O cursă a companiei Wizz Air care trebuia să plece din Larnaca spre București a fost întoarsă la rampă, din cauza unor problemelor tehnice apărute la motor.

de Redactia Observator

la 02.03.2018 , 23:46

O cursă a companiei Wizz Air care trebuia să plece din Larnaca spre București, vineri seară, a fost întoarsă la rampă, din cauza unor problemelor tehnice apărute la motor.

Update ora 23:00 - Legat de acest incident, compania Wizz Air a precizat într-un comunicat:

"Zborul Wizz Air W6 3252 de la Larnaca la Bucuresti din 2 martie s-a întors la poziție inainte de plecare ca o masură de precautie din cauza unui semn de posibila defectiune tehnica. În acest moment, aeronava este inspectata tehnic, iar pasagerii au fost debarcati și li se oferă vouchere de alimente în conformitate cu politica Wizz Air si reglementarilor in vigoare. Echipa de la sol face eforturi pentru a se asigura că, pana la finalizarea verificărilor, cand aeronava va putea decola, intarzierea și impactul asupra pasagerilor sa fie minime. Wizz Air isi cere scuze pentru inconvenientele cauzate, dar siguranta pasagerilor si a echipajului este prioritatea numărul unul a companiei".

Articolul continuă după reclamă

Potrivit primelor informații, aeronava Airbusul A321 care se pregătea să decoleze mai devreme din Cipru către București s-a întors la rampă din cauza problemelor tehnice apărute la motorul 2.

La rampă, aeronava a fost așteptată de echipajele de urgență.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O cursă Wizz Air Larnaca - București, întoarsă la rampă din cauza unor probleme la motor