Antena Meniu Search
x

Workshopul Fotogenica 2013, ziua a doua

Zi plina pentru cei peste 70 de fotografi amatori si profesionisti sositi la Bran, pentru workshopul Fotogenica 2013. Ziua de ieri a fost dedicata atelierelor practice, in care fiecare si-a aratat talentul si priceperea in domeniul fotografiei

Vezi și

Rezervatia de la Zarnesti, cel mai mare sanctuar din Europa, a devenit un colt de rai pentru fotografi. Aici, vedetele au fost, bineinteles, ursii, care s-au dovedit a fi adevarate modele profesioniste. "Foarte spectaculos, n-ai mai facut pana acum wild life, ma intreb cum o fi sa fii in libertate, sa tii obiectivele alea mari", a povestit un fotograf.

La fiecare pas, cursantii au primit sfaturi de la cel mai premiat fotograf de natura al momentului, suedezul Brutus Ostling. La amiaza, fotografii s-au mutat in interior. Atelierul de fotografie subacvatica a fost un succes. Si la fotografia nud cursantii s-au straduit sa gaseasca cele mai bune unghiuri pentru realizarea unei fotografii artistice.

O premiera pentru Romania l-a reprezentant atelierul video, sustinut de unul dintre cei mai importanti videografi romani ai momentului. Adi Popa este de altfel si profesor al Intact Media Academy. Videograful a vrut sa le demonstreze cursantilor ca o filmare profesionista poate fi facuta chiar si cu un aparat foto. "La baza e un aparat foto si inregistreaza video, dar sunt mici trucuti pe care trebuie sa le stii cand sa le stapanesti", a explicat acesta.

Nici fotografia nocturna, de peisaj, de moda sau astrofotografia nu au fost uitate. La finalul intalnirii, lectorii vor alege cele mai bine realizate fotografii ale cursantilor, iar firma care sponsorizeaza evenimentul le va darui castigatorilor aparate foto si imprimante profesionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Workshopul Fotogenica 2013, ziua a doua