Antena Meniu Search
x

Video Zăpada s-a dus, gunoaiele au rămas.Tone de resturi menajere au fost aruncate la întâmplare pe marginea drumurilor din Maramureș

Gunoaie menajere la întâmplare. Asta a scos la iveală zăpada care s-a topit în Maramureş. Astfel, drumarii au dat maşina de deszăpezire pe mănuşi şi au ieşit la curăţenia de primăvară. Acţiunea se va termina la sfârşitul lunii martie.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 24.02.2023, 08:24

Vezi și

La ieșirea din municipiul Baia Mare, pe drumul județean care duce spre Satu Nou de Jos drumarii periază fiecare centimetru din șanțurile de pe marginea tronsonului rutier. În doar câteva minute zeci de saci sunt plini cu deşeuri.

"Pampersuri, sticle de plastic, sticle de sticlă, resturi menajere, cutii de bere, de suc, de toate felurile", a spus un drumar. 

Sunt doar câteva dintre gunoaiele menajere pe care cei certați cu spiritul civic le abandonează pe marginea drumului.

"Ar trebui să fie mai responsabili fiecare. Ne duceam acasă, de exemplu şi eu am în maşină. Mi le ţin până acasă şi le arunc la tomberoanele selective", susține un șofer. "Ar fi bine să fie mai civilizaţi. Mult mai civilizaţi".

Pe acelaşi subiect

Autoritățile strâng gunoaiele, aruncate la întâmplare

Iar după cei care aruncă resturile la întâmplare, strâng doar autorităţile.

Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș: În fiecare an, o dată ce vremea ne permite începem să curăţăm şanţurile, lăstărişul de pe margine drumurilor.

Acțiunea de curățenie va fi finalizată la sfârșitul lunii martie. Tonele de deșeuri colectate de către drumari ajung pe rampele de depozitare din județul Bihor, până când Depozitul Ecologic de la Fărcașa va fi finalizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Zăpada s-a dus, gunoaiele au rămas.Tone de resturi menajere au fost aruncate la întâmplare pe marginea drumurilor din Maramureș