Antena Meniu Search
x

Zeci de localităţi din vestul ţării, în beznă. Mii de familii au rămas fără curent

Un număr de 91 de localităţi din Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad au rămas, duminică după-amiaza fără energie electrică, din cauza condiţiilor meteorologice extreme, care s-au produs în zona de vest a României,

Un număr de 91 de localităţi din Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad au rămas, duminică după-amiaza fără energie electrică, din cauza condiţiilor meteorologice extreme, care s-au produs în zona de vest a României.

La ora 20,00, în judeţul Timiş, au fost afectate opt linii de înaltă tensiune şi 70 de linii de medie tensiune, inclusiv trei stâlpi metalici îndoiţi şi cinci stâlpi de beton rupţi. Alimentarea cu electricitate era afectată total sau parţial în 30 de localităţi, se arată într-un comunicat remis de către E-Distribuţie Banat.

Potrivit aceluiaşi comunicat, în judeţul Caraş-Severin, au fost afectate zece linii de medie tensiune, astfel că alimentarea cu electricitate era afectată, total sau parţial, în 23 de localităţi.

În judeţul Hunedoara, au fost afectate 25 de linii de medie tensiune, astfel că alimentarea cu electricitate era afectată, total sau parţial, în 15 localităţi.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, în judeţul Arad, au fost afectate 50 de linii de medie tensiune, astfel că alimentarea cu electricitate era afectată în 23 de localităţi.

La nivelul societăţii E-Distribuţie Banat a fost declarată stare de urgenţă de nivelul 2, iar 40 de echipe de intervenţie ale societăţii şi ale contractorilor lucrează pentru restabilirea alimentării în cel mai scurt timp posibil.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Zeci de localităţi din vestul ţării, în beznă. Mii de familii au rămas fără curent