Antena Meniu Search
x

Paşte sărbătorit pe aeroport. Zeci de români au ratat sărbătorile acasă după ce zborul lor a fost anulat

Zeci de români au ratat Paştele, după ce au rămas blocaţi pe un aeroport din Roma. Aşteaptă de 24 de ore să plece, dar zborul lor s-a anulat.

Vezi și

Zeci de români au ratat Paştele, după ce au rămas blocaţi pe un aeroport din Roma. Aşteaptă de 24 de ore să plece, dar zborul lor s-a anulat şi mulţi vor ajunge acasă abia la sfârşitul săptămânii. Şi-au pierdut timpul, banii şi răbdarea, din cauza unei greve care a afectat toată Europa.

Scena a fost filmată ieri, pe aeroportul Ciampino, din Roma. Zeci de români au aflat că zborul lor a fost anulat, din cauza grevei controlorilor de trafic francezi. Voiau să vină acasă de Paşte, dar vor ajunge abia miercuri, joi sau vineri.

GABRIELA, pasager:

Când am ajuns la ghişeu, mi s-a oferit o noapte de cazare şi zborul vineri seara. Deci celelalte 3-4 zile, fiecare şi le plătea pe cont propriu. 

Cei mai mulţi turişti au refuzat oferta. Mâine încep serviciul, iar copiii - şcoala. Aşa că şi-au cumpărat singuri bilete la o altă companie. Au plătit chiar şi 200 de euro. 

GABRIELA, pasager:

Eu mai am 80 de euro. Fiecare începuse să dea telefoane să vadă cine poate să le ia un bilet să se poată întoarce.

Reprezentanţii companiei susţin că le-au oferit variante pasagerilor:  o rambursare completă a costului biletului, reprogramare gratuită pentru următorul zbor disponibil sau un transfer gratuit pe un zbor alternativ. 

Opţiunile disponibile sunt o rambursare completă a costului biletului, reprogramare gratuită pentru următorul zbor disponibil sau un transfer gratuit pe un zbor alternativ, este răspunsul transmis de compania aeriană.

Tot aseară, zeci de români care se întoarceau de la Mormântul Sfânt, cu o companie israeliană, au fost obligaţi să doarmă pe jos, în Aeroportul din Tel Aviv. Pasagerii susţin că zborul nici măcar nu figura pe radarul aerian şi nici pe pagina de Internet.

ANA, pasager:

Problemele sunt în România, acestea erau explicaţiile. Nu le-a păsat, nu i-a interesat. Ne-au tratat mai mult decât mizerabil. Deci mizerabil. În momentul în care lumea a început să se revolte, şi-au închis ghişeul şi au plecat.

Am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii companiei, însă în zadar.

Pasagerii din Tel Aviv au ajuns în această dimineaţă, cu o întârziere de douăsprezece ore...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Paşte sărbătorit pe aeroport. Zeci de români au ratat sărbătorile acasă după ce zborul lor a fost anulat