Antena Meniu Search
x

Video Scandal la prezentarea PNRR în Parlament: Cîțu acuzat de secretomanie, un plan care a lipsit și anunțul moțiunii de cenzură

Scandal monstru azi în Parlament, unde premierul a fost să prezinte planurile României de a obţine fonduri europene de peste 29 de miliarde de euro. Opoziţia nu a fost mulţumită de explicaţiile date de Florin Cîţu şi a anunţat că depune pe 14 iunie o moţiune de cenzură.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 26.05.2021, 22:29

Vezi și

Marcel Ciolacu, şeful PSD, îi reproşează premierului secretomania din jurul planului cu care va merge la Bruxelles şi austeritatea acestuia, din cauza reformelor pensiilor şi salariilor pe care le conţine. I-a numit de altfel pe Florin Cîţu şi Dan Barna trompetele austerităţii. De aceeaşi părere sunt şi colegii de partid, dar şi ceilalti colegi din opoziţie, de la AUR. În Parlament astăzi urma să fie prezentat planul însă din cele 60 minute pe care le avea la dispoziţie, premierul s-a rezumat la a vorbi doar 10. Insuficient din punctul de vedere al opoziţiei.

Simulacru de dezbatere

Spuneau cei din PSD că puterea a venit forţată la aceste dezbateri care s-au dovedit a fi doar un simulacru.  Spiritele s-au încins atât de tare încât PSD a anunţat ceea ce aştepta de mult timp: pe 14 iunie, PSD va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Puterea nu pare a fi speriată de acest anunţ. Ludovic Orban consideră că este doar o bulă de săpun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scandal la prezentarea PNRR în Parlament: Cîțu acuzat de secretomanie, un plan care a lipsit și anunțul moțiunii de cenzură