Antena Meniu Search
x

Foto "Ziceți-mi că e un bebe de jucărie". O femeie a fost surprinsă în timp ce conduce cu un copilaș în brațe, pe DN1

Inconștiență la cote maxime. O femeie a fost filmată în timp ce conducea pe DN1, cu bebelușul în brațe. Imaginilie revoltătoare au fost surprinse de un alt șofer și postate pe rețelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 15:54

O femeie a fost surprinsă în timp ce conduce cu un copilaș în brațe, pe DN1
O femeie a fost surprinsă în timp ce conduce cu un copilaș în brațe, pe DN1 - Facebook / Alex Filip

Femeia a fost surprinsă la volanul unui BMW, cu bebelușul în brațe. Un alt șofer, care s-a simțit revoltat de ceea ce vede, a decis să o filmeze, iar mai apoi să posteze imaginile pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit bărbatului, după ce femeia a văzut că este filmată, ar fi început să facă manevre periculoase în trafic, frânări bruște și slalom printre celelalte mașini, fără să se gândească că astfel de manevre ar fi putut cauza o tragedie, potrivit Ziare.com.

Pe acelaşi subiect

"Doar pentru că ai un copil, nu te califică să fii părinte. Vă rog io, ziceți-mi că e un bebe de jucărie. Loc: DN1, viteză 70km/ h. După ce duamna s-a simțit pozată, a început să croșeteze nervos traficul, cu frânările și bruscările aferente", a scris bărbatul revoltat. 

Femeia a fost surprinsă la volanul unui BMW, cu bebelușul în brațe

Cum era de așteptat, imaginile postate de bărbat au revoltat pe toată lumea. 

"Sper că ai sunat la 112! Efectiv simt furie când văd astfel de părinți fără gram de responsabilitate față de propriii copii. Incredibil."

"No comment.... E plin de astfel de mămici iresponsabile."

Tutotuși, printre zecile de oameni care au judecat-o pe femeie, o femeie a ținut să-i ia apărarea și să găsească o scuză plauzibilă care să justifice acțiunea nesăbuită a femeii. 

"Doamne, ce de critici aici, majoritatea din partea bărbaților de parcă stați voi 24/ 24 cu un copil în primele luni de viață. Îi cunoașteți povestea? Aveți idee oare prin ce trece o femeie de recurge la astfel de lucruri? Eu aș încerca să o ajut nu să stau să fac poze. Poate avea o urgență medicală...ea sau copilul, din cauza unora care nu întind o mână, a încercat să se descurce singură, că așa fac mamele. Când mai vedeți astfel de situații, mai bine va oferiți să ajutați, fie cu transportul fie cu o soluție, încât mămica să nu meargă la volan cu copilul. Nu mai fiți așa răi", a scris femeia la postarea bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Ziceți-mi că e un bebe de jucărie". O femeie a fost surprinsă în timp ce conduce cu un copilaș în brațe, pe DN1