Antena Meniu Search
x

Zilele libere în 2019 ar putea fi mai multe, datorită sărbătorilor care pică în cursul săptămânii

Zile libere 2019: nu s-a terminat vacanţa, dar ne gândim deja la următoarea. Zilele de concediu în 2019 ar putea fi prelungite cu cele oferite de stat cu prilejul sărbătorilor. În acest an, sunt 15 zile libere, dar pe unele le pierdem pentru că vor fi în weekend.

Vezi și

Nu s-a terminat vacanţa, dar ne gândim deja la următoarea. Zilele de concediu în 2019 ar putea fi prelungite cu cele oferite de stat cu prilejul sărbătorilor. În acest an, sunt 15 zile libere, dar pe unele le pierdem pentru că vor fi în weekend. De exemplu, Sfântul Andrei sau Ziua Naţională.

Am putea avea prima minivacanţă pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii care pică într-o zi de joi. Astfel, Guvernul ar putea să dea liber şi vineri.

De Paște și 1 mai ar putea fi 5 zile libere

Următoarele zile libere le-am putea avea de Paşte şi 1 mai care sunt foarte apropiate ca date şi pică luni respectiv miercuri. Cum este foarte probabil ca marţi să fie declarată zi liberă, minivacanţa ar putea dura de pe 26 aprilie până pe 1 mai, adică de vineri până miercuri.

Posibil încă o zi liberă și de Sfânta Maria

Adormirea Maicii Domnului o vom sărbători în acest an într-o zi de joi, pe 15 august. Guvernul ar putea declara. În acest caz, ziua de vineri liberă pentru bugetari.

Posibil 5 zile libere de Crăciun 2019

Următoarea minivacanţă şi ultima din acest an va fi tocmai de Crăciun. 25 decembrie este într-o zi de miercuri. Cum a doua zi de Crăciun este liberă, bugetarii ar putea să-şi prelungească perioada liberă, incluzând şi vineri, 27 decembrie. Asta înseamnă o minivacanţă de cinci zile.

Zile libere 2019, minivacanțele anului

Vacanţă de Ziua Unirii: 24 ianuarie - 27 ianuarie

Vacanţă de Paşte şi 1 Mai: 26 aprilie - 1 mai

Vacanţă de Sfânta Maria: 15 august - 18 august

Vacanţă de Crăciun: 25 decembrie - 29 decembrie 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Zilele libere în 2019 ar putea fi mai multe, datorită sărbătorilor care pică în cursul săptămânii