Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ziua Învăţătorului 2024. Oferte de neratat pe litoral. Ce reduceri au pregătit hotelierii: "Tarife foarte scăzute"

Elevii s-au mutat astăzi din bănci direct pe plajă. Ziua Învăţătorului, liberă pentru copii si profesori, a fost sărbătorită de mulţi pe litoral. Părinţii care au putut şi-au prelungit escapada până la sfârşitul săptămânii, ca să se bucure de vremea frumoasă. Mai ales că unele hoteluri au avut oferte speciale în această perioadă. 

de Simona Vasiac

la 05.06.2024 , 20:51

Pe litoral soarele a strălucit toată ziua. Temperaturile au ajuns la 29 de grade Celsius, perfect pentru plajă. Cei mai fericiţi au fost copiii, care au savurat pauza din mijlocul săptămânii. 

Unii nu au uitat cui datorează ziua liberă, aşa că au trimis mesaje cu adresă precisă. Copiii se bucură din plin de ziua liberă, alături de părinţi. Norocoşi cei care au putut să îşi ia încă două zile libere şi să rămână la mare până în acest sfârşit de săptămână. În toate zilele vom avea vreme perfectă de plajă.

Cât a costat o noapte de cazare la mare

Vezi și

Cine a mers la mare zilele acestea a găsit oferte interesante la hoteluri. "Avem oferte cu discount de până la 70%. Turiştii beneficiaza in primul rand de o vreme extraordinară, contrat asteptărilor, si de tarife foarte scăzute", spune Cristiana Belu, manager de resort.

"Am organizat petrecere cu coduri promoţionale pentru turişti şi continuăm şi săptămâna aceasta. Tarifele au început de la 500 de lei/ noapte. Turiştii ne-au preferat, au venit la noi si am avut full capacity", ne-a spus Diana Tudorache, hotelier.

Ziua liberă dedicată învăţătorilor a fost o ocazie bună şi pentru elevii care încep examenele peste mai puţin de o lună. Andreea s-a destins într-un centru de echitaţie din Maramureş. După ce se întorc la ore, elevii nu mai au mult din acest an şcolar. Intră în vacanţa de vară pe 22 iunie, iar elevii de clasa a VIII-a, cu o săptămână mai devreme. 

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Ziua Învăţătorului 2024. Oferte de neratat pe litoral. Ce reduceri au pregătit hotelierii: "Tarife foarte scăzute"