Antena Meniu Search
x

Video Zonele turistice de la munte, îngropate sub gunoaie după weekend. Turiștii își "uită" resturile pe potecile pe unde s-au plimbat

Dezastru într-una dintre cele mai frumoase zone turistice, după weekend. Sunt mii de turişti care ajung acolo, la sfârşit de săptămână şi care din păcate... "uită" în urma lor gunoaiele. Se întâmplă asta mai peste tot, pe potecile de la Tâmpa, în cele mai frecventate locuri de grătar sau în parcările de pe cele mai circulate rute turistice. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 12.09.2022, 13:17

Vezi și

În stațiunea Azuga, pe DN1, între Ploiești și Brașov, e plin de ambalaje de bere, pahare de cafea, plastic, butelii de gaz, chiar și un papuc, după weekend.

Munți de gunoaie, după weekend

Două basculante de gunoaie pe săptămână se adună din astfel de locuri turistice. Și asta chiar dacă coșurile de gunoi sunt montate la locul lor și sunt golite la început de weekend, bilanțul este același: munți de gunoaie care se adună. Din păcate, nu se poate face mare lucru pentru ca oamenii să respecte măcar amenajările pe care autoritățile le-au făcut.

Aceeași situație este valabilă și pe Tâmpa. Acolo salvamontiștii de la Salvamont din Brașov săptămânal fac curățenie. Deși sunt amenajate coșuri de gunoi se poate recunoaște dacă a fost un weekend cu vreme bună pentru că se adună cantități foarte mari de gunoaie de pe potecile din Rezervația Tâmpa.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Zonele turistice de la munte, îngropate sub gunoaie după weekend. Turiștii își "uită" resturile pe potecile pe unde s-au plimbat