Antena Meniu Search
x

Video Safari în Mauritius, o experienţă de neuitat. O echipă Observator la pas printre girafe şi zebre

Mauritius e insula în care după o baie în ocean, turiştii pot merge să hrănească girafele sau să trăiască adrenalina unui safari. O experienţă de care se poate bucura oricine, indiferent de vârstă. Iar pentru cei mai aventuroşi şi cu inima tare o călătorie într-un roller-coaster e de neuitat.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 04.01.2022, 21:31

Vezi și

Suntem în parcul Casela: 350 de hectare de verdeaţă se întind la picioarele noastre. O oază de sălbăticie în mijlocul unui paradis exotic. În cel mai popular parc natural şi de distracţii din Mauritius, turiştii pot hrăni şi mângâia animale pe care le-au văzut poate doar în documentare. 

Bianca Iacob, reporter Observator: De când am ajuns în Mauritius asta mi-am dorit cel mai mult să fac, să vin să hrănesc girafele. Tagana şi Kira... mai vrei? Nu mai am....

O încântare pentru copii şi adulţi deopotrivă. 

Reporter: De ce aţi venit aici?

Pe acelaşi subiect

Copii: Ca să vedem girafele. Să le dăm mâncare

Reporter: Ce mâncare?

Copii: Mâncare de girafe

Reporter:  Nu şi-e frică?

Copii: Nu

Reporter: Ţie ţi-e frică?

Copii: Nu

Aventură pe insula Mauritius

Ne desprindem greu de graţioasele animale şi ne îndreptăm spre cele mai puţin prietenoase din fire. Leoaicele şi leii sunt în cuşti, dar pot fi hrăniţi, cu mare atenţie însă. Par obişnuiţi cu turiştii căci mai că nu dau din coadă când văd bucăţile de carne.  Şi aventura abia începe. Din parc, un autobuz ne duce pe un traseu unde animalele trăiesc în libertate. Zebre, antilope de tot felul, struţi şi rinoceri oriunde te uiţi. 

Bianca Iacob, reporter Observator: Nu avem voie să coborâm din maşina de safari, dar una dintre zebre a venit aici aproape. Heei! 

Aventura în parc se încheie cu o călătorie la înălţime într-un rollercoaster pe o pistă de 750 de metri. Deasupra pământului, săniile cu două locuri par că zboară la 45 de kilometri pe oră. Iar coasta de vest a insulei Mauritius e uluitoare, văzută de sus. O zi în parcul de distracţii costă şase euro pentru un adult şi patru euro pentru copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Exclusiv Observator » Safari în Mauritius, o experienţă de neuitat. O echipă Observator la pas printre girafe şi zebre