Antena Meniu Search
x

16 oameni au fost răniţi în panica creată, azi-noapte, în centrul Londrei! Nouă oameni au avut nevoie de spitalizare, în urma alertei false

Vezi și

16 oameni au fost răniţi, dintre care 9 au avut nevoie de spitalizare după o busculadă creată de o alertă falsă în Londra. Poliţia a intervenit după ce un incident potenţial terorist a fost raportat în inima capitalei.

Zeci de oameni au sunat să anunţe schimburi de focuri şi explozii în apropierea staţiei de metrou Oxford Circus. Chiar dacă a fost o alertă falsă, panică instaurată printre londonezi a rănit 16 oameni. Cu toţii au fost călcaţi în picioare, în timp ce încercau să evacueze zona vizată de codul roşu de alertă. 

Oamenii alergau unii peste ceilalţi, se călcau în picioare, îşi lăsau plasele de cumpărături în urmă şi îşi aruncau lucrurile pe jos. După-amiaza de Black Friday s-a transformat într-un coşmar în centrul capitalei britanice. 

Era 17.38 când s-a dat alarma. Zeci de apeluri anunţau poliţia că pe Oxford Street, una dintre cele mai aglomerate artere de cumpărături, s-a produs o explozie şi mai multe schimburi de focuri de armă.

Speriaţi, oamenii aflaţi pe stradă au căutat refugiu în marile magazine. Iar staţia de metrou Oxford Circus a fost închisă. Timp de 20 de minute, teama de terorişti a paralizat centrul capitalei britanice

Şi ducele şi ducesa de Cambridge au întârziat la un eveniment la care trebuiau să participe, din cauza restricţiilor de circulaţie. Explozia unui panou electric este una dintre ipotezele pe care poliţia le ia în calcul.

Doi bărbaţi despre care se crede că s-au încăierat şi au declanşat isteria s-au prezentat de bunăvoie la audieri după ce autorităţile au distribuit în presă fotografiile lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » 16 oameni au fost răniţi în panica creată, azi-noapte, în centrul Londrei! Nouă oameni au avut nevoie de spitalizare, în urma alertei false