Antena Meniu Search
x

20 de drone ucrainene care vizau Crimeea, distruse de sistemele de apărare aeriană ruseşti. Moscova: "Tentativa de atac terorist a regimului de la Kiev a fost dejucată"

Ministerul rus al Apărării a anunţat sâmbătă dimineaţa că a fost dejucată o tentativă de atac cu 20 de drone ucrainene care vizau ţinte în peninsula Crimeea, relatează AFP şi Reuters, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 12.08.2023, 07:51

"În această noapte (de vineri spre sâmbătă), tentativa de atac terorist a regimului de la Kiev cu 20 de drone împotriva unor ţinte de pe teritoriul peninsulei Crimeea a fost dejucată", a indicat Ministerul rus al Apărării pe Telegram.

20 de drone distruse

Paisprezece drone ucrainene au fost distruse de sistemele de apărare aeriană şi alte şase prin mijloace de război electronic, a precizat sursa citată. Atacul nu a făcut victime şi nu a cauzat pagube materiale, a adăugat Ministerul rus al Apărării.

Armata rusă a anunţat vineri că a distrus o dronă ucraineană în vestul Moscovei, pe fondul intensificării atacurilor de acest tip care vizează capitala rusă.

Atacurile cu drone pe teritoriul Rusiei s-au înmulţit de când o dronă a fost distrusă deasupra Kremlinului în luna mai. Mai târziu, tot în mai, au fost vizate zone civile ale capitalei ruse, iar un cartier de afaceri din Moscova a fost vizat de două ori în trei zile la începutul acestei luni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » 20 de drone ucrainene care vizau Crimeea, distruse de sistemele de apărare aeriană ruseşti. Moscova: "Tentativa de atac terorist a regimului de la Kiev a fost dejucată"