Antena Meniu Search
x

Un român îşi poate pierde viaţa pentru 3 kilograme de cocaină!

3000 de euro îl puteau costa viaţa pe un român. A acceptat să transporte droguri pentru marii traficanţi. Şi a fost prins, în Thailanda. Nu va fi condamnat la moarte dar şi-ar putea petrece restul vieţii într-o închisoare.

Vezi și

Florin Pop are 52 de ani. E singurul care nu zâmbeşte în poza de grup. N-are niciun motiv. În faţa ochilor îşi vede viitorul.

23 de pacheţele de cocaină care îi pot aduce închisoarea pe viaţă!

Românul a riscat totul pentru 3.000 de euro.

Florin Pop are întocmai profilul cărăuşului care lucrează pentru marii traficanţi sud-americani. E sărac, naiv, a avut nevoie urgentă de bani şi, astfel, a fost uşor de racolat.

Săptămâna trecută, pe 4 decembrie, a plecat cu drogurile din Sao Paulo, Brazilia. A avut escală în Dubai!

Două zile mai târziu, pleca spre Thailanda. Pe aeroportul de pe insula Phuket a fost descoperit. Românul căra peste trei kilograme de cocaină.

Pe piaţa neagră, de pe insula exotică, costă o jumătate de milion de euro. Florin Pop căra marfa într-o pungă de doi lei. O pungă neagră, simplă, din plastic.

Pacheţele cu prafuri erau prinse de suporturile de la rolele cu panglică.

În imagini, Florin Pop pare resemnat. Asistă tăcut la discuţiile triumfătoare ale autorităţilor thailandeze şi cele americane. E primul român arestat pentru deţinere şi trafic de droguri în Thailanda.

A fost încadrat în categoria a doua a traficanţilor, unde pedepsa maximă e închisoarea pe viaţă şi o amendă de aproape 125.000 de euro.

În prima categorie, se aplică pedeapsa capitală. Pedeapsă primită, în primă instanţă, de românul prins cu stupefiante în Malaezia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un român îşi poate pierde viaţa pentru 3 kilograme de cocaină!