Antena Meniu Search
x

30 de familii din România i-au îngrozit pe locuitorii unui micuţ orăşel din Pennsylvania!

Un nou scandal cu o comunitate de romi a apărut, de data asta, în America. *** Zeci de oameni care ar fi plecat din România sunt descrişi de localnicii dintr-un oraş din Pennsylvania drept barbari. Americanii le-au povestit jurnaliştilor de peste ocean că îşi fac nevoile chiar în stradă şi au fost şocaţi când au văzut cum ucid găinile. 

Vezi și

Un nou scandal cu o comunitate de romi a apărut, de data asta, în America. Zeci de oameni care ar fi plecat din România sunt descrişi de localnicii dintr-un oraş din Pennsylvania drept barbari. Americanii le-au povestit jurnaliştilor de peste ocean că îşi fac nevoile chiar în stradă şi au fost şocaţi când au văzut cum ucid găinile. 

30 de familii de romi care au plecat din România au creat revoltă printre locuitorii din Pennsylvania. Americanii se plâng că romii îşi fac nevoile pe stradă, decapitează găini, nu respectă nicio regulă de circulaţie, fac mizerie, dar şi scandal în zonele publice. 

Există deja o petiţie cu peste 600 de semnături ale localnicilor. Protestează astfel faţă de comportamentul noilor sosiţi. Sunt descrişi ca fiind... barbari. 

Conform autorităţilor, stau de două luni în orășelul California din Pennsylvania, fără acte. Unii dintre ei sunt cunoscuţi cu probleme penale, dar s-ar afla în libertate, monitorizaţi cu brăţări electronice. 

Autorităţile din oraş au fost îndemnate să le ofere consultanţă romilor pentru a-i integra în comunitate. În timp ce localnicii pun presiune să fie luate măsuri împotriva noilor vecini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » 30 de familii din România i-au îngrozit pe locuitorii unui micuţ orăşel din Pennsylvania!