Antena Meniu Search
x

Video 34 de morți, între care 8 copii, după ce o alunecare de teren a rupt în două o autostradă, în Columbia

Cel puțin 34 de oameni au murit în Columbia după ce o alunecare de teren a îngropat un autobuz şi două maşini. După ce şoseaua pe care se aflau autoturismele a fost pur şi simplu ruptă în două, mai multe persoane au fost de negăsit, iar autorităţile au anunţat că printre victime sunt și copii. 

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 10:19

Vezi și

Peste 70 de salvatori au folosit inclusiv buldoexcavatoare, în încercarea de a ajunge la supraviețuitori, dar și-au încheiat căutarea luni după-amiază, după 24 de ore de căutări, potrivit AP.  Unitatea Națională de Management al Riscului de Dezastre a anunțat într-un comunicat că printre morți se află opt copii.

Un bilanț inițial anunța 27 de morți, între care 3 copii.

Valul de noroi a înghițit un autobuz

Alunecarea de teren de duminică a rupt în două o autostradă, în orașul Pueblo Rico din districtul Risaralda. La bordul autobuzului îngropat în doi metri de noroi se aflau 33 de persoane. De asemenea, o mașină cu 6 pasageri și o motocicletă cu două persoane au fost surprinse de valul uriaș de pământ.

Columbia se află sub o gravă ameninţare de alunecări de teren din cauza unui sezon ploios, rezultat al unui fenomen climatic caracterizat prin temperaturi neobișnuit de scăzute ale apei din Oceanul Pacific. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » 34 de morți, între care 8 copii, după ce o alunecare de teren a rupt în două o autostradă, în Columbia