Antena Meniu Search
x

Fiul unei cântăreț celebru din Italia, trimis în judecată pentru că şi-a bătut menajera româncă. Femeia nu i-ar fi făcut clătite în miez de noapte

Fiul celebrului cântăreț italian Gigi D’Alessio, Claudio, a fost trimis în judecată, fiind acuzat că și-a bătut menajera româncă, o femeie de 50 de ani.

Fiul celebrului cântăreț italian Gigi D’Alessio, Claudio, a fost trimis în judecată, fiind acuzat că și-a bătut menajera româncă, o femeie de 50 de ani.

Potrivit presei italiene, Claudio D’Alessio este acuzat de violențe și vătămare corporală.

Incidentul s-ar fi petrecut pe 5 iulie 2014, când, cu noaptea în cap, românca ar fi fost trezită de Claudio, care i-a cerut clătite pentru iubita sa de atunci, Nicole Minetti, însărcinată la acea vreme.

Pe acelaşi subiect

Românca ar fi refuzat, ceea ce a declanșat o ceartă, iar de acolo până la jijniri și loviri a mai fost doar un pas.

Menajera, în vârstă de 50 de ani, a fost internată la spitalul San Filippo Neri cu vânătăi multiple.

A urmat o altă plângere din partea acesteia în care spune că a fost întotdeauna plătită la negru, fără un contract de muncă legal.

În apărare sa, tânărul italian susține că, în timp ce se certau, românca ar fi pus mâna pe un scaun cu intenția de a-l arunca spre cei doi. Trăgându-i scaunul din mâini ca să se apere, Claudio D’Alessio ar fi provocat căderea femeii și implicit rănirea acesteia.

Claudio si Gigi D'Alessio

Foto: Claudio si tatal sau, Gigi D’Alessio

De asemenea, el susține că, după ce a fost concediată și dată afară din casă, femeia ar fi inventat povestea cu bătaia.

„Merg frecvent la sala de gimnastică și am 1,90 metri înălțime. Dacă aș fi atacat cu adevărat o femeie de 51 de ani, credeți că ar fi avut nevoie de doar 3 zile de îngrijiri medicale?”, ar fi declarat Claudio D’Alessio, citat de cotidianul Il Messaggero.

Procesul este în curs, urmând ca o decizie să fie luată de judecător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Fiul unei cântăreț celebru din Italia, trimis în judecată pentru că şi-a bătut menajera româncă. Femeia nu i-ar fi făcut clătite în miez de noapte