Antena Meniu Search
x

Rasual Butler, fost star din NBA, și soția cântăreață au murit într-un accident. Mașina lor s-a lovit de un zid și s-a răsturnat. Imagini dramatice

Rasual Butler, fostul baschetbalist din NBA, și soția sa, cântăreața Leah LaBelle, au murit într-un cumplit accident petrecut la Los Angeles.

de Paula Ruşanu

la 01.02.2018, 11:19

Rasual Butler, fostul baschetbalist din NBA, și soția sa, cântăreața Leah LaBelle, au murit într-un cumplit accident petrecut la Los Angeles.

Rasual Butler, care a jucat în NBA timp de 13 ani, se afla la volanul unui Range Rover, iar la un moment dat, la primele ore ale dimineții, a pierdut controlul mașinii, care s-a izbit de un zid și apoi s-a răsturnat de mai multe ori.

Butler și Leah au murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Rasual Butler, o carieră de 13 ani în NBA

Rasual Butler a făcut carieră în baschetul profesionist, el evolând la echipele Miami Heat (2002-2005), New Orleans / Oklahoma City Hornets (2005-2009), Los Angeles Clippers (2009-2011), Chicago Bulls (2011), Toronto Raptors (2011-2012), Indiana Pacers (2013-2014), WashingtonWizards (2014-2015) și San Antonio Spurs (2015-2016). El s-a retras din activitate în 2016.

Rasual Butler, decedat intr-un accident rutier

Cântăreața R&B Leah LaBelle avea 31 de ani. Și-a început cariera după ce a participat la cel de-al treilea sezon al show-ului de televiziune American Idol (2003-2004). Lucra la primul său album, pentru care lansase două single-uri: Sexify (2012, piesă produsă de Pharrell Williams) și Lolita (2013).

Rasual Butler si sotia au murit intr-un accident rutier

Vedete din lumea muzicii și sportului au deplâns imediat tragica soartă a celor doi.

Pharell, JoJo și Fantasia i-au adus un omagiu tinerei cântărețe.

"Sora mea frumoasă. Leah, nu te vom uita niciodată. Vocea ta. Spiritul tău. Lumina ta. Nu pot înțelege o astfel de pieredere", a scris prietena ei, JoJo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Suntem profund întristați de decesul lui Rasual Butler și al soției sale, Leah LaBelle. Sincerele condoleanțe, gândurile și rugăciunile se îndreaptă către familie și numeroșii prieteni pe care îi aveau Rasual și Leah. Le vom simți lipsa”, a scris clubul Miami Heat, pe contul oficial de Twitter.

“Lumea a pierdut un tip extraordinar. Odihnește-te în pace, Rasual ‘Bop’ Butler”, a scris și Dwyane Wade, de 12 ori prezent în All Star Game-ul din NBA, care i-a fost coleg la Miami Heat, la începutul carierei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Rasual Butler, fost star din NBA, și soția cântăreață au murit într-un accident. Mașina lor s-a lovit de un zid și s-a răsturnat. Imagini dramatice