Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto A murit înecată la doar 21 de ani, sub privirile iubitului ei. Tragedie la Veneţia, în timpul Sărbătorii Mântuitorului

Tragedie în Italia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timpul celebrului festival Redentore de la Veneția. Linda, o tânără de doar 21 de ani, din Favaro Veneto, a murit fulgerător după ce a intrat să facă o baie în Malamocco, în sudul insulei Lido, şi nu a mai ieşit. Potrivit presei din Peninsulă, nenorocirea a avut loc sub privirile iubitului fetei, tânărul fiind cel care a dat alarma. 

de Redactia Observator

la 15.08.2024 , 17:38

Nenorocirea s-a produs în timpul Sărbătorii Mântuitorului (Festa del Redentore), un eveniment așteptat și iubit de venețieni, care se desfășoară în fiecare an, în a treia duminică a lunii iulie. 

Linda Zennaro, originară din Mestre, se afla lângă farul Rocchetta, împreună cu iubitul ei, un tânăr de 28 de ani, când, după artificii, a decis să facă o baie în noapte. La 00:50, când a văzut că Linda nu mai revine la mal şi că nu mai răspunde când e strigată, partenerul fetei a sunat la 112.

Pompierii au ajuns la fața locului, iar scafandrii au declanșat operaţiunile de căutare. Din păcate, după aproximativ o jumătate de oră, trupul Lindei a fost găsit fără viață. Comandantul brigăzii, Marco Agostini, și-a exprimat condoleanţele pe rețelele de socializare, precizând că, pentru al doilea an consecutiv, Noaptea Mântuitorului a fost marcată de o tragedie. Anul trecut, un tânăr de 28 de ani, Riccardo Nardin, şi-a pierdut viaţa într-un accident cu barca, în același loc.

Articolul continuă după reclamă

Tinerei i s-ar fi făcut rău în apă

Pe acelaşi subiect

La locul tragediei au intervenit polițiștii și medicul legist, fiind sesizaţi de procuror.

Trupul fetei a fost pus la dispoziția autorităților judiciare, urmând a se decide dacă se va proceda la o autopsie pentru a se clarifica cauza reală a morții. Potrivit publicației Il Messaggero, o ipoteză luată în calcul de anchetatori este ca tinerei să i se fi făcut rău în timp ce înota.

Iubitul fetei, care nu a intrat în apă cu fata în noaptea tragediei, a fost audiat de poliție. Potrivit reconstiturii inițiale, cu câteva ore înainte să sfârșească înecată, tânăra de 21 de ani a postat pe Instagram un videoclip în care se afla pe o barcă împreună cu cel puțin doi băieți.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » A murit înecată la doar 21 de ani, sub privirile iubitului ei. Tragedie la Veneţia, în timpul Sărbătorii Mântuitorului