Antena Meniu Search
x

A murit Pamela Salem, secretara lui James Bond din filmul cu Sean Connery. Actriţa avea 80 de ani

Actrița Pamela Salem, care a jucat rolul Miss Moneypenny, secretara lui James Bond, în filmul „Never Say Never Again”, alături de Sean Connery, cu încasări de 160 de milioane de dolari, a murit la vârsta de 80 de ani.

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 17:25

Pamela Salem
A murit Pamela Salem - Profimedia

Pamela Salem, o fostă vedetă James Bond, a murit. Aceasta a apărut, de asemenea, în Doctor Who în anii 1980, în rolul profesoarei Rachel Jensen. Vedeta britanică a murit miercuri, potrivit Big Finish Productions, care a produs o serie de filme în care a apărut.

Pamela Salem a murit la 80 de ani

„Never Say Never Again” a fost unul dintre cele două filme James Bond care nu au fost produse de Eon Productions, producătorul obișnuit, și, prin urmare, nu a fost considerat ca făcând parte din franciza oficială, potrivit BBC.

A fost produs de Warner Bros și a fost posibil deoarece scenaristul Kevin McClory a păstrat drepturile de ecranizare a romanului în urma unei lungi bătălii juridice, relatează Mediafax.

Pamela Salem, care s-a născut în India în 1944, a mers la Londra pentru a studia la Central School of Speech and Drama și a debutat la teatrul de repertoriu din Chesterfield, în York.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Stiri externe » A murit Pamela Salem, secretara lui James Bond din filmul cu Sean Connery. Actriţa avea 80 de ani