Antena Meniu Search
x

A murit Paul Allen, co-fondatorul gigantului Microsoft. Miliardarul s-a stins în urma unui cancer, la 65 de ani

Paul Allen, cel care a fondat în 1975, împreună cu Bill Gates, gigantul american Microsoft şi a supravieţuit în două rânduri cancerului, a murit în urma unei recidive la vârsta de 65 de ani.

Paul Allen, cel care a fondat în 1975, împreună cu Bill Gates, gigantul american Microsoft şi a supravieţuit în două rânduri cancerului, a murit în urma unei recidive la 65 de ani.

O personalitate a informaticii, dar şi a sportului, miliardarul şi filantropul Paul Allen, a murit în Seattle din cauza unor complicații legate de limfomul non-Hodgkin, boală de care suferea din anul 1983. Acesta anunțase în urmă cu două săptămâni că se află sub tratament.

Paul Allen a fondat Microsoft împreună cu Bill Gates în 1975 și s-a retras în 1983.

Anunţul morţii a fost făcut de reprezentanţii companiei de investiţii Vulcan pe care acesta o deţínea, transmite CNN

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un val de personalităţi a reacţionat după moartea sa, inclusiv fostul său asociat şi mult timp CEO Microsoft Bill Gates, cu care s-a certat când a părăsit grupul, în anii '80. 

Salutând unul dintre ”cei mai apropiaţi prieteni”, care ”merita mai mult timp”, Bill Gates a apreciat că ”informatica personală nu ar fi existat niciodată fără el”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » A murit Paul Allen, co-fondatorul gigantului Microsoft. Miliardarul s-a stins în urma unui cancer, la 65 de ani