A plonjat de la balcon după buchetul miresei

Publicat: 11.12.2013, 09:33.

Nimic nu stă în calea unei femei care vrea la altar! Extrem de determinată să prindă buchetul aruncat de prietena ei, o britanică şi-a înlăturat definitiv adversarele cu o "schemă" care a înspăimântat pe toată lumea.

În imagini se vede cum curajoasa se dă peste cap la propriu ca să prindă florile aterizate în grădina interioară, un etaj mai jos.

Deşi iniţial s-au speriat, invitaţii în frunte cu mireasa s-au distrat pe seama momentului. Protagonista nu s-a ales cu răni, ci doar cu câteva zgârieturi care îi vor trece până la măritiş.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.