Antena Meniu Search
x

A scapat de CANCER cu un OBIECT INEDIT!

Două persoane, o mamă şi un copil sunt astăzi în viaţă datorită lui

Vezi și

Două persoane, o mamă şi un copil sunt astăzi în viaţă datorită lui

Femeia a aflat că are o tumoare pe creier pe când era însărcinată. Azi, la mai bine de un an de atunci, s-a vindecat şi, cel mai important, şi bebeluşul ei e sănătos.

Viaţa nu a fost deloc blândă cu această tânără mamă. Elizabeth are glioblastom, o formă mortală de cancer la creier. Boala, care nu are tratament, ucide la mai puţin de 2 ani de la instalare. Pe ea însă a cruţat-o.

Liz era însărcinată în 26 de săptămâni, cu al doilea copil, când a început să sufere de dureri crunte de cap. Iniţial a crezut că sunt migrene create de sarcină. Când, în sfârşit, a ajuns la medic, diagnosticul a lăsat-o fără cuvinte.

Salvarea a venit de la o echipă de medici care i-a propus să participe la un studiu. Tot ce trebuia să facă era să poarte o bonetă din plastic pe cap care, prin intermediul unor electrozi, creau un câmp electric în creierul ei şi împiedicau, astfel, diviziunea celulelor canceroase. Iniţial, medicii nici nu au visat la vindecare. Sperau doar să stopeze evoluţia bolii până după naştere. Rezultatele au fost însă miraculoase.

De atunci a mai trecut un an iar femeia nu mai are nici urmă de tumoare. Continuă să poarte însă casca. Nici ea nu ştie încă, pentru cât timp şi nici dacă va fi nevoită să o poarte tot restul vieţii. După ce a privit însă, moartea, în ochi, spune că nici nu îi pasă. Cel mai important este că îşi poate creşte copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » A scapat de CANCER cu un OBIECT INEDIT!