Antena Meniu Search
x

A topit inimi! O asistentă israeliană a alăptat un bebeluş palestinian pentru a-i salva viaţa. Mama sa fusese implicată într-un accident auto

Lumea întreagă a fost mişcată de imaginea emoţionantă a unei asistente medicale evreică, alăptând un bebeluş pakistanez. Mama micuţului fusese implicată într-un accident auto şi nu putea să îl hrănească, iar micuţul refuza să bea din biberon.

Lumea întreagă a fost mişcată de imaginea emoţionantă a unei asistente medicale israeliană, alăptând un bebeluş palestinian. Mama micuţului fusese implicată într-un accident auto şi nu putea să îl hrănească, iar bebeluşul refuza să bea din biberon.

Bebeluşul în vârstă de nouă luni a ajuns în grija asistentei Ula Ostrowski-Zak, după ce familia sa a fost implicată într-un accident auto.

Tatăl micuţului a murit pe loc. Mama sa a fost internată în spital, are o lovitură gravă la cap şi nu poate să îl alăptaze.

Bebeluşul, de origine palestiniană, a ajuns la spital împreună cu mama sa şi a fost lăsat în grija asistentei, şi ea proaspătă mămică.

Pe acelaşi subiect

Timp de şapte ore, evreica a încercat din răsputeri să îi dea lapte cu biberonul, însă bebeluşul a refuzat să se hrănească.

În cele din urmă, femeia a decis să îl alăpteze. Gestul femeii are o notorietate aparte, avînd în vedere conflictul dintre Israel şi Palestina.

Imaginea cu femeia alăptând bebeluşul a făcut înconjurul lumii şi a stârnit admiraţia tuturor.

Lăudată pentru gestul ei, asistenta a declarat că "orice mamă ar fi făcut la fel".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » A topit inimi! O asistentă israeliană a alăptat un bebeluş palestinian pentru a-i salva viaţa. Mama sa fusese implicată într-un accident auto