Antena Meniu Search
x

LUARE DE OSTATICI la Newcastle! Un bărbat înarmat cu un cuţit ameninţă angajaţii unui centru de forţe de muncă

Un bărbat înarmat cu un cuţit a luat ostatici mai mulţi angajaţi ai unui centru de forţe de muncă din Newcastle. Poliţia e la faţa locului.

UPDATE 12:42 - Surse din poliţia britanică anunţă că şi ultimul ostatic a fost eliberat din clădirea în care fusese reţinut de un bărbat înarmat cu un cuţit.

Un bărbat înarmat cu un cuţit a luat ostatici mai mulţi angajaţi ai unui centru de forţe de muncă din Newcastle. Poliţia e la faţa locului.

Şase persoane au fost reţinute de atacator în interiorul centrului, dar la sosirea forţelor de ordine cinci dintre ostatici au fost eliberaţi! Negociatori ai poliţiei au ajuns la faţa locului. Bprbatul, susţin surse din presa britanică, era cunoscut la biroul forţelor de muncă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un cămin studenţesc din apropiere a fost evacuat, metroul a fost suspendat între staţiile Byker şi St James Park, iar autobuzele au primit şi ele interdicţie să circule pe rutele din imediata apropiere a locului incidentului.

Poliţia susţine că e vorba despre un incident izolat, fără vreo conotaţie teroristă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » LUARE DE OSTATICI la Newcastle! Un bărbat înarmat cu un cuţit ameninţă angajaţii unui centru de forţe de muncă