Antena Meniu Search
x

A trăit clipe de COŞMAR! O tânără a fost ŢINUTĂ ÎN LANŢURI, într-un CONTAINER, şi VIOLATĂ, zilnic, de un UCIGAŞ ÎN SERIE

O tânără din Statele Unite a fost răpită de un ucigaş în serie, care a transformat-o în sclava lui sexuală. Timp de două luni, a fost ţinută în lanţuri, într-un container, şi violată zilnic.

O tânără din Statele Unite a fost răpită de un ucigaş în serie, care a transformat-o în sclava lui sexuală. Timp de două luni, a fost ţinută în lanţuri, într-un container, şi violată zilnic.

Autorităţile au publicat imagini dramatice, din momentul în care Kala Brown, în vârstă de 30 de ani, a fost salvată din conteinerul în care a fost ţinută.

Ea a fost dată dispărută, împreună cu iubitul său, în urmă cu două luni.

Cei doi au ajuns pe mâna unui ucigaş în serie, care i-a răpit şi i-a închis într-un conteiner ascuns pe proprietatea sa.

Pe acelaşi subiect

A fost găsită în lanţuri, ţintuită de unul dintre pereţii acestuia. 

Întrebată despre iubitul său, tânăra a spus că a fost împuşcat de răpitorul lor.

Fata a povestit că bărbatul a legat-o în lanţuri şi a violat-o zilnic. Ba mai mult, acesta i-ar fi povestit că înainte de a o răpi, a omorât alte şapte persoane- crime şi dispariţii rămase nerezolvate timp de 13 ani. 

Autorităţile au dat de urma fetei, după ce au încercat să-i localizaze telefonul.

Înainte de a-i auzi ţipetele şi a o elibera, pe proprietatea bărbatului, într-o groapă comună, poliţia a găsit alte trei cadavre. Unul dintre acestea este al iubitului tinerei, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: OROARE în Constanţa: Un adolescent de 17 ani şi-ar fi VIOLAT SORA MAI MICĂ, timp de doi ani. A fost DENUNŢAT chiar de MAMA sa!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » A trăit clipe de COŞMAR! O tânără a fost ŢINUTĂ ÎN LANŢURI, într-un CONTAINER, şi VIOLATĂ, zilnic, de un UCIGAŞ ÎN SERIE