Antena Meniu Search
x

ACCIDENT aviatic în Rusia! Un avion s-a PRĂBUȘIT în timpul unei demonstraţii, lângă Moscova (VIDEO)

Două persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în timpul unei demonstraţii aeriene din apropiere de Moscova.

Două persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în timpul unei demonstraţii aeriene din apropiere de Moscova.

Ambele persoane decedate erau la bordul avionului Antonov An-2, care zbura la un eveniment dedicat aniversării a 70 de ani de la realizarea modelului, relatează Russia Today.

Potrivit primelor informaţii, pilotul a pierdut controlul asupra avionului atunci când zbura aproape de sol. Avionul Antonov An-2 s-a prăbuşit chiar în faţa spectatorilor din Balaşiha, un oraş cu aproape 150.000 de locuitori din regiunea Moscovei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Nicio persoană de la sol nu a fost rănită în urma incidentului din Rusia.

Antonov An-2 este unul dintre cele mai vechi aeroplane utilizate în prezent, fiind popular în special în muncile agricole. Acest avion a zburat pentru prima dată pe 31 august 1947 şi producţia sa a fost neîntreruptă până în 2001.

Într-o perioadă de peste cinci decenii au fost construite 18.000 de avioane Antonov An-2.

Sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » ACCIDENT aviatic în Rusia! Un avion s-a PRĂBUȘIT în timpul unei demonstraţii, lângă Moscova (VIDEO)