Antena Meniu Search
x

Video Accident aviatic, surprins de o cameră de supraveghere de la interfonul unei uși, în Florida

Un accident aviatic a fost surprins de o cameră de supraveghere situată la interfonul unei uși din Florida. Avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit luni într-o mașină care circula regulamentar pe o stradă, înainte de a derapa și de a lua foc.

de Monica Palade

la 16.03.2021, 13:46

Accident aviatic, surprins de o cameră de supraveghere de la soneria unei uși, în Florida: Trei persoane au murit - Captura video youtube

În urma impactului trei persoane au murit: două din avion și un tânăr care se afla în SUV. Deocamdată, identitatea victimelor nu a fost făcută publică.

Avionul s-a prăbușit la scurt timp după ce a decolat la ora 3 PM de pe aeroportul North Perry. Nu se cunoaște cauza prăbușirii, iar o anchetă este în desfășurare.

O cameră de supraveghere de la o casă din apropiere a surprins momentul impactului. Pe imagini se vede cum avionul se izbește cu botul în mașină, înainte de a derapa pe stradă. În scurt timp, o minge de foc izbucnește în timp ce aeronava se face bucăți.

Trei morți în urma impactului 

Flacăra a fost stinsă de pompieri, iar șoferul mașinii și un pasager au fost scoși din vehicul, spun autoritățile. Avionul ar fi lovit și un fir electric, înainte de impactul cu mașina, mai spun oficialii.

Șeful pompierilor din Pembroke Pines, Marcel Rodriguez, le-a spus șoferilor că o femeie și un copil se aflau în mașină în momentul impactului, iar ambii au fost duși de urgență la Memorial Regional Hospital. Copilul a fost prins în interiorul mașinii și a trebuit să fie scos. Mai târziu, acesta a murit la spital, în timp ce femeia se recuperează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Accident aviatic, surprins de o cameră de supraveghere de la interfonul unei uși, în Florida