Video

Accident aviatic, surprins de o cameră de supraveghere de la interfonul unei uși, în Florida

De Monica Palade.
Publicat: 16.03.2021, 13:38.
Actualizat: 16.03.2021, 13:46

Un accident aviatic a fost surprins de o cameră de supraveghere situată la interfonul unei uși din Florida. Avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit luni într-o mașină care circula regulamentar pe o stradă, înainte de a derapa și de a lua foc.

Accident aviatic, surprins de o cameră de supraveghere de la soneria unei uși, în Florida: Trei persoane au murit

Captura video youtube

În urma impactului trei persoane au murit: două din avion și un tânăr care se afla în SUV. Deocamdată, identitatea victimelor nu a fost făcută publică.

Avionul s-a prăbușit la scurt timp după ce a decolat la ora 3 PM de pe aeroportul North Perry. Nu se cunoaște cauza prăbușirii, iar o anchetă este în desfășurare.

O cameră de supraveghere de la o casă din apropiere a surprins momentul impactului. Pe imagini se vede cum avionul se izbește cu botul în mașină, înainte de a derapa pe stradă. În scurt timp, o minge de foc izbucnește în timp ce aeronava se face bucăți.

Trei morți în urma impactului

Flacăra a fost stinsă de pompieri, iar șoferul mașinii și un pasager au fost scoși din vehicul, spun autoritățile. Avionul ar fi lovit și un fir electric, înainte de impactul cu mașina, mai spun oficialii.

Șeful pompierilor din Pembroke Pines, Marcel Rodriguez, le-a spus șoferilor că o femeie și un copil se aflau în mașină în momentul impactului, iar ambii au fost duși de urgență la Memorial Regional Hospital. Copilul a fost prins în interiorul mașinii și a trebuit să fie scos. Mai târziu, acesta a murit la spital, în timp ce femeia se recuperează.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.