Antena Meniu Search
x

11 morţi într-un groaznic accident, în Grecia. MAE anunţă dacă sunt români printre victime (Imagini dramatice)

Cel puţin unsprezece persoane au murit, sâmbătă, după ce un camion şi o autoutilitară s-au ciocnit pe o şosea din Grecia. Impactul a fost urmat de un puternic incendiu. MAE a anunţat că face verificări pentru a stabili dacă printre victime se află şi români.

Cel puţin unsprezece persoane au murit, sâmbătă, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit pe o şosea din Grecia. Impactul a fost urmat de un puternic incendiu. MAE a anunţat că face verificări pentru a stabili dacă printre victime se află şi români.

Potrivit datelor transmise de autorităţile din Grecia, cel puţin unsprezece persoane au murit într-un accident rutier, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit.

Cei unsprezece indivizi se aflau în maşină în apropierea oraşului Kavala, din nord-estul ţării, când minivanul în care se găseau a intrat în coliziune cu un TIR, la primele ore ale dimineţii.

Şoferul camionului a reuşit să scape, dar pasagerii celuilalt autovehicul au fost blocaţi în interior şi au murit în incendiu, a precizat poliţia.

Cele mai multe victime, care ar fi migranţi, au murit după ce vehiculele au fost cuprinse de flăcări.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că se fac verificări pentru a stabili dacă printre victimele accidentului se află şi cetăţeni români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » 11 morţi într-un groaznic accident, în Grecia. MAE anunţă dacă sunt români printre victime (Imagini dramatice)