Antena Meniu Search
x

Accident de coșmar. Copii morți după ce două camioane au luat foc pe o autostradă din Statele Unite

Șapte oameni și-au pierdut viața și tot atâția au fost răniți într-un grav accident petrecut în Florida, Statele Unite. 

Șapte oameni și-au pierdut viața și tot atâția au fost răniți într-un grav accident petrecut în Florida, Statele Unite. Potrivit New York Post, printre victime sunt și copii.

Accidentul, urmat de un puternic incendiu care a cuprins mai multe vehicule, a avut loc la aproximativ doi kilometri distanţă de Alachua, în apropiere de Gainesville, a informat Poliţia.

Nu este clar care a fost cauza accidentului, însă, atorităţile au precizat că cel puţin două vehicule cu remorcă au fost implicate şi peste 200 de litri de benzină a fost vărsată pe autostradă.

În accidentul care a avut loc la ora locală 15:40 au fost implicate şi un sedan şi o dubă de pasageri, care transporta copii.

Imagini de la locul accidentului din Florida

Şoseaua a fost afectată serios şi va fi închisă pentru mai multe ore. Şoferii au fost sfătuiţi să părăsească zona.

Fumul a putut fi observat de la distanță

Opt persoane au fost transportate la spital, unii fiind în stare critică, conform Gainesville Sun. Un elicopter a aterizat la faţa locului pentru a căuta victime care ar fi putut să fugă în pădure când a izbucnit incendiul.

Focul a fost stins de autorităţi, iar autorităţile au informat că este posibil să deschidă o investigaţie pentru omucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Accident de coșmar. Copii morți după ce două camioane au luat foc pe o autostradă din Statele Unite