Antena Meniu Search
x

Activista pentru mediu Greta Thunberg l-a ironizat pe Donald Trump: ''Calmează-te, Donald, calmează-te!”

Greta Thunberg a postat un mesaj pe Twitter joi seară, prin care l-a ironizat pe preşedintele Donald Trump. Reacţia activistei suedeze pentru mediu vine ca răspuns la mesajul postat în urmă cu 11 luni de către preşedinte, când a luat în derâdere determinarea ei.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.11.2020, 10:35

Greta Thunberg l-a ironizat pe Donald Trump
Activista pentru mediu Greta Thunberg - Profimedia Images
  • Greta Thunberg l-a ironizat pe Donald Trump printr-un mesaj postat pe Twitter
  • Replica activistei vine ca răspuns la o postare de-a preşedintelui în care râdea de determinarea ei
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Replica tinerei a fost dedicată mesajului lui Donald Trump: ''Opriţi numărătoarea'', potrivit news.ro.  Acesta făcuse acuzaţii, fără să aibă dovezi, privind frauda electorală. 

„Donald trebuie să îşi rezolve problema legată de controlul furiei, apoi să meargă la un film de modă veche cu un prieten! Calmează-te, Donald, calmează-te!”, a scris Greta Thunberg.

Postarea activistei nu este întâmplătoare. Când a fost numită personalitatea anului, la vârsta de 17 ani, de către revista Time, Donald Trump a îndemnat-o printr-un mesaj să îşi rezolve ''problema legată de controlul furiei'' şi să meargă la ''un film de modă veche cu un prieten''.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Activista pentru mediu Greta Thunberg l-a ironizat pe Donald Trump: ''Calmează-te, Donald, calmează-te!”