Antena Meniu Search
x

Actorul Donald Sutherland a murit la 88 de ani. Era cunoscut pentru rolurile din "The Hunger Games" şi "Animal House"

Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani. Actorul a fost cunoscut pentru rolurile din The Hunger Games şi Animal House.

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 21:19

- Profimedia

Actorul Donald Sutherland, vedetă a unor filme precum "Jocurile foamei" și "Animal House", a murit la vârsta de 88 de ani, după o lungă boală.

Fiul său, Kiefer, a anunțat moartea tatălui său într-o declarație: "Cu durere în suflet, vă anunț că tatăl meu, Donald Sutherland, s-a stins din viață. Personal, cred că este unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului. "Niciodată nu a fost descurajat de un rol, bun, rău sau urât. A iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit, iar mai mult de atât nu se poate cere. O viață bine trăită", a spus el.

Cariera sa include roluri în pelicule precum 'The Dirty Dozen', 'Klute' şi 'Pride & Prejudice'. Deşi a fost premiat în anul 2017 de către Academia din Hollywood cu un Oscar onorific, Donald Sutherland nu a fost niciodată nominalizat pentru vreuna dintre prestaţiile sale.

Articolul continuă după reclamă

Revista Variety l-a descris drept "unul dintre actorii de cinema şi televiziune cei mai polivalenţi" de-a lungul carierei sale cinematografice de peste 60 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Stiri externe » Actorul Donald Sutherland a murit la 88 de ani. Era cunoscut pentru rolurile din "The Hunger Games" şi "Animal House"