Antena Meniu Search
x

Kevin din filmul "Singur Acasă" împlineşte 40 de ani. Cum arată acum actorul Macaulay Culkin

Macaulay Culkin, ori mai bine spus Kevin, personajul principal din filmul “Singur acasă”, împlineşte mâine 40 de ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.08.2020, 21:24

  • Macaulay şi-a făcut debutul în teatru la vârsta de doar 4 ani.
  • Are o relaţie cu fosta vedetă Disney Brenda Song

Actorul s-a născut pe 26 august 1980, la New York, fiind al treilea din cei şapte copii ai familiei formate din Christopher Culkin şi Patricia Brentrup.

Macaulay şi-a făcut debutul în teatru la vârsta de doar 4 ani, când a apărut într-o serie de spectacole, între care şi în piesa "Spărgătorul de nuci".

La 9 ani a jucat în filmul „Uncle Buck”, iar în 1990, regizorul Chris Columbus l-a ales dintre alţi 200 de candidaţi pentru rolul Kevin McCallister în celebrul „Home Alone”.

Filmul a avut încasări de 285 de milioane de dolari numai în America, şi i-a adus statutul de cel mai mare star de cinema al vremii. În plus, rolul i-a adus şi o nominalizare la Globurile de Aur, în anul 1991.

Macaulay nu a avut tocmai un parcurs uşor de-a lungul carierei sale şi nu a stat departe de alcool şi droguri. A fost arestat în 2004 pentru posesia a 17,3 grame de marijuana, 16 miligrame de Xanax şi 32 de grame de clonazepam. A fost atunci condamnat la un an de detenţie cu suspendare, după ce a fost eliberat din puşcărie pe cauţiune.

Au urmat apoi mulţi ani în care s-a luptat cu dependenţa sa, dar în final actorul a demonstrat tuturor că a putut să învingă. 

La 40 de ani, Macaulay Culkin are o relaţie cu fosta vedetă Disney Brenda Song, după ce, până de curând s-a iubit cu actrita Mila Kunis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Kevin din filmul "Singur Acasă" împlineşte 40 de ani. Cum arată acum actorul Macaulay Culkin