Antena Meniu Search
x

Video Adolescenta din SUA, care a alungat cu mâinile goale un urs pentru a-și salva câinii, reacţionează: "A trebuit să-mi protejez copiii"

O adolescentă din California a tras o sperietură grozavă, după ce un urs a încercat să pătrundă în curtea din spate. Tânăra a reușit în cele din urmă să alunge animalul sălbatic, într-o încercare disperată de a-și salva câinii.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 01.05.2022, 16:09

Adolescenta din SUA, care a alungat cu mâinile goale un urs pentru a-și salva câinii, reacţionează: A trebuit să-mi protejez copii
Adolescenta din SUA, care a alungat cu mâinile goale un urs pentru a-și salva câinii, reacţionează: A trebuit să-mi protejez copii - TikTok

În clipul postat pe TikTok, un urs este văzut mergând pe gardul unei case din Bradford, California, în timp ce un grup de câini încearcă să se lupte cu el, aşteptându-l de cealaltă parte. Animalul sălbatic se chinuie să îl lovească mai ales pe unul dintre ei, în timp ce puii se îndepărtează. În acel moment, Hailey Morinico, în vârstă de 17 ani, se grăbește să îşi salveze câinii.

Morinico a declarat că a intervenit ca să-şi protejeze copii, într-un videoclip TikTok pe care l-a postat la scurt timp după ce filmuleţul salvării a devenit viral. Adolescenta a afirmat că a auzit câinii lătrând și că a mers să le spună să se oprească, dar când a făcut-o, a trebuie să se confrunte cu surpriza neaşteptată. 

Într-un moment de curaj absolut, tânăra se apropie cu îndrăzneală de urs și îl împinge de pe gard, înainte de a-și aduna imediat animalele de companie și de a intra în casă. ''Mă duc la urs și îl privesc în ochi, iar primul lucru pe care îl gândesc este că cred că trebuie să-l împing'', a povestit Morinico. Ea a mai spus că animalul cel mai probabil voia să îl atace pe cel mai mic şi vulnerabil dintre căţei. 

Tânăra s-a ales cu câteva răni în urma confruntării cu ursul

Pe acelaşi subiect

În urma întâlnirii şocante, adolescenta s-a rănit la unul dintre genunchi şi a suferit o entorsă la unul dintre degete. ''Ca să fiu sinceră, nu cred că l-am împins atât de tare, am împins suficient cât să-și piardă echilibrul'', și-a amintit aceasta.

Mama ei, Citlally Morinico, a reacționat pe Facebook, spunând despre fiica sa că a avut un curaj nebun: ''Ne-a salvat câinele cu o forță super umană. Pentru mine este unul dintre cele mai înfricoșătoare momente din viață.''

Familia nu se aştepta ca filmuleţul să devină viral. Internauţii au remarcat cât de repede a reușit tânără să acţioneze pentru a-și proteja animalele de companie. Marea majoritate a oamenilor au lăudat-o pentru curaj și pentru gândirea rapidă în condiţii de criză.

Deși nu sunt mereu agresivi, urșii negri pot ataca oamenii pentru a-și proteja puii sau când se zbat pentru hrană. Morinico a spus că în zonă prezenţa urşilor este destul de frecventă, mai ales pe durata verii, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Adolescenta din SUA, care a alungat cu mâinile goale un urs pentru a-și salva câinii, reacţionează: "A trebuit să-mi protejez copiii"