Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aeroportul din Brisbane, evacuat din cauza unui incident major. Un bărbat a fost împuşcat (Video)

Poliția federală australiană și poliția din Queensland au anunţat existenţa unei situaţii de urgenţă la terminalul internațional din Brisbane, Australia. Evacuarea aeroportului din Brisbane a fost imediat declanşată, iar zeci de ambulanţe au sosit la faţa locului.

de Cristian Ionescu

la 02.02.2019 , 16:59

Aeroportul din Brisbane evacuat

Poliția federală australiană și poliția din Queensland au anunţat existenţa unei situaţii de urgenţă la terminalul internațional din Brisbane, Australia.

Evacuarea aeroportului din Brisbane a fost imediat declanşată, iar zeci de ambulanţe au sosit la faţa locului.

UPDATE: Un bărbat a fost împuşcat de poliţia australiană, după ce ar fi încercat să înjunghie mai multe persoane şi a strigat că are o bombă.

Articolul continuă după reclamă

Incident major la Aeroportul din Brisbane

Poliția din Queensland a declarat că este o "situație de urgență" şi că un incident major a avut loc. De asemenea, toate trenurile din zonă sunt în prezent oprite.

"Poliția federală australiană participă la intervenţie împreună cu poliția din Queensland, însă nu există informații suplimentare în acest moment", precizează presa australiană.

Un martor a declarat pentru Mirror Online că au fost rugați să "plece repede". 

"Un ofițer a spus: "trebuie să plecați, acum!", povesteşte femeia.

Oamenii au fugit panicaţi

Într-un video filmat din interiorul aeroportului, oamenii pot fi văzuți cum aleargă panicaţi, în timp ce o femeie este auzită țipând "ce se întâmplă?"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întregul aeroport este blocat în acest moment.

Aeroportul din Brisbane a informat că Poliția federală australiană gestionează problema securității și aşteaptă reluarea operațiunilor normale cât mai curând posibil.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Aeroportul din Brisbane, evacuat din cauza unui incident major. Un bărbat a fost împuşcat (Video)