Antena Meniu Search
x

Agenții care o păzesc pe nepoata lui Biden au deschis focul, după ce 3 indivizi au încercat să le spargă un SUV

Agenți ai Serviciului Secret din SUA responsabili de protecția nepoatei lui Joe Biden au deschis focul după ce trei persoane au încercat să pătrundă într-o mașină neinscripționată a Serviciului, în capitala Washington, au declarat oficiali din instituțiile de forță pentru Associated Press.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 16:02

Joe Biden și Naomi Biden
Agenții care o păzesc pe nepoata lui Joe Biden au deschis focul, după ce 3 indivizi au încercat să le fure SUV-ul - Profimedia Images

Agenții desemnați să o protejeze pe Naomi Biden se aflau cu ea în cartierul Georgetown, duminică seara, atunci când au văzut cele trei persoane spărgând o fereastră a SUV-ului parcat și neocupat, a declarat oficialul. Acesta nu a putut discuta detalii ale anchetei, preferând totodată să rămână sub anonimat.

Unul dintre agenți a deschis focul, dar nimeni nu a fost lovit de gloanțe, a transmis Serviciul Secret într-un comunicat. Cei trei au fost văzuți fugind într-o mașină roșie, iar Serviciul Secret a transmis o informare regională către Poliția Metropolitană.

Washington a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de jafuri și furturi de autoturisme în acest an. Poliția a raportat mai mult de 750 de jafuri de mașini și peste 6.000 de rapoarte de mașini furate în district. Reprezentantul Henry Cuellar din Texas a fost victima unui jaf de mașină luna trecută, în apropierea Capitoliului, fiind atacat de trei indivizi înarmați care i-au furat mașina, dar nu l-au rănit. Criminalitatea violentă în Washington a înregistrat, de asemenea, o creștere de 40% față de anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Agenții care o păzesc pe nepoata lui Biden au deschis focul, după ce 3 indivizi au încercat să le spargă un SUV