Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ai dreptul să plângi, dar întoarce-te". Actorul Marwan Berreni, dispărut în urmă cu două luni, a fost găsit spânzurat într-o fermă. Fugise de la locul unui accident

Dispărut fără urmă de două luni de zile, actorul Marwan Berreni a fost găsit spânzurat într-o fermă nelocuită. Starul din „Plus belle la vie” a provocat un accident de maşină şi a fugit.

de Monica Palade

la 20.10.2023, 10:55

Corpul starului a fost descoperit săptămâna trecută, în provincia franceză Beaujolais, însă abia acum testele ADN au confirmat că despre actor este vorba, a anunţat parchetul din Villefranche-sur-Saône, potrivit Le Figaro.

Dispărut fără urmă de două luni

„Analizele genetice efectuate au confirmat, cu foarte mare certitudine, că este vorba de cadavrul lui Marwan Berreni, ale cărui acte au fost găsite în apropiere. Primele rezultate ale autopsiei sunt compatibile cu moartea prin spânzurare”, a declarat procurorul, precizând totodată că „cercetările continuă”.

În luna august, a fost deschisă o anchetă preliminară pentru o dispariție gravă, actorul fiind de negăsit, după un accident rutier în care ar fi putut fi implicat. În seara zilei de 3 august, o femeie de 37 de ani a fost lovită de un vehicul în Mâcon, lângă un club de noapte. În urma impactului, aceasta a avut multiple fracturi, fiind în incapacitate totală de muncă timp de 28 de zile. Șoferul vehiculului a fugit de la locul accidentului. Două zile mai târziu, în orașul Fleurie, la aproximativ cincisprezece kilometri mai la sud, a fost descoperit un autoturism 4X4 care părea să corespundă vehiculului implicat în accident, potrivit Parchetului Mâcon. Potrivit unor surse apropiate cazului, mașina i-a aparținut lui Marwan Berreni, care locuia nu departe de acolo, în Fuissé.

Pe acelaşi subiect

Timp de două luni, misterul a rămas nerezolvat. Părinții actorului, care și-au pierdut deja fiul cel mic în urmă cu zece ani, au făcut apel la fiul lor într-o scrisoare publicată la începutul lunii octombrie în Libération. „Ai dreptul să plângi, dar întoarce-te pe drumul tău, crede în tine”. Filmările pentru „Plus belle la vie” urmau să înceapă fără Marwan Berreni. Acestea se vor relua la sfârșitul lunii octombrie, marcând revenirea celui mai lung serial produs vreodată în Franța.

La aflarea veştii, mesaje emoţionante au fost postate pe reţele de socializare. "Toate gândurile mele se îndreaptă către părinții tăi, familia ta, prietenii tăi. Te-am iubit atât de mult. Sper să te odihneşti în pace lângă fratele tău, că acolo unde eşti te linişteşti. O să ne fie foarte dor de tine. Nici nu-mi pot imagina durerea imensă pe care o simte familia ta acum, ce coșmar pentru părinții tăi. Le trimit tot curajul și puterea mea. La revedere Marwan, fii în pace. Ai fost o persoană bună, sunt sigură de asta".

"La revedere Marwan, cât de trist că nu ai îndurat acest accident, cu siguranță erai deja fragil după loviturile grele din viața ta. Sper că te odihnești în pace alături de fratele tău și de acolo de sus să veghezi asupra părinților tăi care trebuie să simtă așa durere, gândurile mele sunt pentru ei și prietenii tăi și toată familia ta", sunt doar câteva dintre ele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Ai dreptul să plângi, dar întoarce-te". Actorul Marwan Berreni, dispărut în urmă cu două luni, a fost găsit spânzurat într-o fermă. Fugise de la locul unui accident