Antena Meniu Search
x

Aleksandr Lukaşenko, dezvăluiri despre sănătatea lui Putin după zvonurile că preşedintele Rusiei ar avea accese de furie cauzate de tratamentul pentru cancer

Aleksandr Lukaşenko, aliat al președintelui rus Vladimir Putin, a declarat într-un interviu pentru televiziunea japoneză TBS, citată de Reuters, că preşedintele Rusiei este "apt şi într-o formă mai bună ca niciodată".

de Redactia Observator

la 19.03.2022, 18:52

Aleksandr Lukaşenko, dezvăluiri despre sănătatea lui Putin după zvonurile că preşedintele Rusiei ar avea accese de furie cauzate de tratamentul pentru cancer
- Profimedia

"Noi doi nu ne-am întâlnit doar în calitate de şefi de stat, suntem într-o relaţie de prietenie", spune Lukaşenko. "Am acces la toate detaliile legate de el, pe cât posibil, atât în materie de chestiuni de stat, cât şi personale", asigură preşedintele Belarusului.

Comentariile aliatului Rusiei vin în contextul în care mai mulţi lideri occidentali au pus sub semnul întrebării discernământul lui Putin şi în publicaţiile occidentale au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora liderul de la Moscova ar urma un tratament pentru cancer care îi provoacă numeroase accese de furie.

Un alt motiv pentru care capacităţile mentale ale lui Putin au fost puse la îndoială îl reprezintă invazia Ucrainei. Nu e prima dată când serviciile secrete occidentale au transmis că Moscova spera ca Ucraina să cedeze în primele zile de invazie, fiind complet surprinsă de rezistenţa Kievului.

Cum e văzut Putin în Occident

Pe acelaşi subiect

Premierul britanic Boris Johnson a spus că Putin este total "iraţional", în vreme ce premierul olandez Mark Rutte l-a descris drept "total paranoic". 

Lukaşenko a respins toate aceste supoziţii potrivit cărora Putin, 69 de ani, nu ar fi în deplinătatea facultăţilor sale: "Occidentul ar trebui să îşi scoată din cap ficţiunea asta", spune prietenul liderului rus.

Lukaşenko: Putin e într-o formă mai bună ca niciodată

"Vladimir Putin este într-o formă mai bună ca niciodată, categoric este apt! Este o persoană complet sănătoasă la cap, e sănătos fizic, e o fire sportivă. Putin va răci la înmormântarea noastră, a tuturor", glumeşte preşedintele Belarusului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Aleksandr Lukaşenko, dezvăluiri despre sănătatea lui Putin după zvonurile că preşedintele Rusiei ar avea accese de furie cauzate de tratamentul pentru cancer