Antena Meniu Search
x

ALERTA MAXIMĂ în Singapore, din cauza poluării. Oraşul este acoperit de un nor de fum înecăcios (FOTO)

Oraşul-stat Singapore era învăluit vineri într-un nor de fum înecăcios. Aceasta ar putea fi prima consecinţă majoră a incendiilor de pădure din Indonezia, ţară în care incendiile repetate provoacă tensiuni cu vecinii săi din Asia de Sud-Est, ce suferă efectele acestora. Indicele calităţii aerului a atins azi niveluri îngrijorătoare, locuitorii trezindu-se cu un fum înţepător în atmosfera.

Oraşul-stat Singapore era învăluit vineri într-un nor de fum înecăcios.

Aceasta ar putea fi prima consecinţă majoră a incendiilor de pădure din Indonezia, ţară în care incendiile repetate provoacă tensiuni cu vecinii săi din Asia de Sud-Est, ce suferă efectele acestora. Indicele calităţii aerului a atins azi niveluri îngrijorătoare, locuitorii trezindu-se cu un fum înţepător în atmosfera.

Condiţiile s-au înrăutăţit pe parcursul zilei, singaporezii temându-se de repetarea puternicei poluări de anul trecut, când s-au înregistrat mii de infecţii pulmonare, anulări de zboruri şi închiderea unor şcoli.

Potrivit Agenţiei de Mediu din Singapore, indicele de poluare era de 165 la ora 04:00 GMT, nivel superior cifrei 100, când aerul este considerat nesănătos. Vizibilitatea din birourile aflate în zgârie-nori era aproape zero. Populaţiei i s-a recomandat să îşi reducă activităţile fizice intense în exterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ALERTA MAXIMĂ în Singapore, din cauza poluării. Oraşul este acoperit de un nor de fum înecăcios (FOTO)