Antena Meniu Search
x

Alex a sfârșit pe asfalt, în Italia, după un accident de motocicletă înfiorător. Tânărul lasă în urma lui o fetiță de doar 4 anișori

Tragedie în Italia, acolo unde un tânăr moldovean de doar 24 de ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Se afla pe motocicletă alături de prietenul lui, un român de 30 de ani, și conducea pe via Settevalli din Perugia când a pierdut controlul direcției. Aruncat de pe șa, s-a prăbușit pe asfalt și a murit pe loc. Amicul său se află în stare gravă la spital, internat pe secția de terapie intensivă.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 12:41

Alex, cetățean moldovean rezident în Perugia, zidar de meserie, conducea o motocicletă pe via Settevalli când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul direcției. Aruncat de pe șa, tânărul a căzut pe asfalt și a murit pe loc. Pe motor, în momentul accidentului, se mai afla un român, tot zidar, în vârstă de 30 de ani. Acesta din urmă a fost grav rănit și transportat la spital. Potrivit pubicației Umbria Journal, tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Alex și amicul român lucrau la aceeași firmă de construcții 

La locul nenorocirii au intervenit imediat serviciile de urgență, dar și poliția locală, însă pentru tânărul moldovean nu s-a mai putut face nimic. 

Românul de 30 de ani, amicul lui Alex, care lucra împreună cu el la aceeași firmă de construcții, călătorea ca pasager pe motocicletă în momentul accidentului. În prezent, este internat în stare rezervată, la spitalul din Perugia, dar starea lui este stabilă.

Pe acelaşi subiect

Agenții poliției locale din Perugia, conduși de comandantul Nicoletta Caponi, au efectuat primele cercetări asupra accidentului. Conform investigațiilor preliminare, nu par să fi fost implicate alte vehicule în accident. Un șofer aflat în trecere a dat alarma, deși nu a fost martor direct la eveniment.

La locul tragediei, o singură cască

La locul tragediei a fost găsită o singură cască, detaliu care sugerează că unul dintre cei doi nu ar fi purtat protecție. Sâmbătă, 20 aprilie, la cererea magistratului de serviciu, poliția locală s-a întors la locul accidentului, pentru o inspecție la lumina zilei. Între timp, trupul lui Alex este la dispoziția autorității judiciare. Tânărul lasă în urmă o soție și o fetiță mică, de doar 4 ani, scrie Rai News, care a publicat și imagini de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că există vreo şansă ca speranţa de viaţă să crească în România?
Observator » Stiri externe » Alex a sfârșit pe asfalt, în Italia, după un accident de motocicletă înfiorător. Tânărul lasă în urma lui o fetiță de doar 4 anișori