Antena Meniu Search
x

„Am crezut că voi muri”. Strigătul disperat de pe patul de spital al unui tată de 53 de ani din Marea Britanie

Un tată care luptă pentru viaţa sa, după ce a contactat coronavirusul a transmis un mesaj emoţionant pe patul său de spital.

de Monica Palade

la 17.01.2021, 09:07

„Am crezut că voi muri”. Strigătul disperat de pe patul de spital al unui tată de 53 de ani din Marea Britanie - Plymouth Live
  • Mesaj emoţionant de pe patul de spital

Raymond Lloyd, 53 de ani, se află în spitalul Derriford, din Plymouth, încă din luna decembrie, după ce toţi membrii familiei sale au făcut Covid-19, inclusiv nepotul său.

Aflat încă pe patul de spital, bărbatul a explicat că a crezut că va muri din cauza virusului. Raymond Lloyd spune şi că este supărat să vadă că oamenii nu ţin cont de restricţiile impuse de Guvern pentru a opri stoparea virusului.

Mesaj emoţionant de pe patul de spital

„Lupt pentru viaţa mea. Este atât de dureros, îmi doresc ca oamenii să se conformeze şi să ne simţim cu toţii mult mai bine. Am crezut că voi muri, este atât de dureros”.

Bărbatul spune acum că are o „perspectivă diferită” asupra vieţii, după ce a contactat virusul şi adesea s-a gândit „să renunţe”, dar a continuat lupta pentru a se întoarce acasă, la familie.

„Nu vreau să mor aici"

„Nu am mâncat zile întregi. Mă gândeam la oamenii de la TV care nu se conformează. Eram atât de supărat. Vreau să mă întorc acasă şi nu să mor aici”, a declarat bărbatul potrivit The Sun.

În timpul videoclipului emoționant, Lloyd a lăudat și personalul spitalului care îl îngrijește.

El a spus: „Voi mai fi în spital pentru o vreme. Nu știam că aceste asistente medicale erau atât de bune și mă simțeam emoționat, nu doar că eram bolnav, dar cât plângeam . Îmi iubesc soția. Vreau doar să mă fac bine aici și să ies", a mai spus britanicul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » „Am crezut că voi muri”. Strigătul disperat de pe patul de spital al unui tată de 53 de ani din Marea Britanie