„Am crezut că voi muri”. Strigătul disperat de pe patul de spital al unui tată de 53 de ani din Marea Britanie

De Monica Palade.
Publicat: 17.01.2021, 09:07.
Actualizat: 17.01.2021, 09:07

Un tată care luptă pentru viaţa sa, după ce a contactat coronavirusul a transmis un mesaj emoţionant pe patul său de spital.

„Am crezut că voi muri”. Strigătul disperat de pe patul de spital al unui tată de 53 de ani din Marea Britanie

Plymouth Live

Raymond Lloyd, 53 de ani, se află în spitalul Derriford, din Plymouth, încă din luna decembrie, după ce toţi membrii familiei sale au făcut Covid-19, inclusiv nepotul său.

Aflat încă pe patul de spital, bărbatul a explicat că a crezut că va muri din cauza virusului. Raymond Lloyd spune şi că este supărat să vadă că oamenii nu ţin cont de restricţiile impuse de Guvern pentru a opri stoparea virusului.

Mesaj emoţionant de pe patul de spital

„Lupt pentru viaţa mea. Este atât de dureros, îmi doresc ca oamenii să se conformeze şi să ne simţim cu toţii mult mai bine. Am crezut că voi muri, este atât de dureros”.

Bărbatul spune acum că are o „perspectivă diferită” asupra vieţii, după ce a contactat virusul şi adesea s-a gândit „să renunţe”, dar a continuat lupta pentru a se întoarce acasă, la familie.

„Nu vreau să mor aici"

„Nu am mâncat zile întregi. Mă gândeam la oamenii de la TV care nu se conformează. Eram atât de supărat. Vreau să mă întorc acasă şi nu să mor aici”, a declarat bărbatul potrivit The Sun.

În timpul videoclipului emoționant, Lloyd a lăudat și personalul spitalului care îl îngrijește.

El a spus: „Voi mai fi în spital pentru o vreme. Nu știam că aceste asistente medicale erau atât de bune și mă simțeam emoționat, nu doar că eram bolnav, dar cât plângeam . Îmi iubesc soția. Vreau doar să mă fac bine aici și să ies", a mai spus britanicul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.