Antena Meniu Search
x

"Am fost șocat!". Un român din Spania care scotocea în gunoi după fier vechi a găsit cadavrul unui bărbat dezmembrat

Desfășurare impresionantă de forțe ale poliției din Barcelona, după ce un român, care scotocea după fier vechi într-un tomberon, a dat peste un cadavru mutilat. Rămășițele umane erau îndesate într-o valiză, relatează publicația spaniolă El Pais.

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 12:17

Cadavrul găsit într-un tomberon din Barcelona
"Am fost șocat!". Un român care scotocea în gunoi după fier vechi a găsit cadavrul unui bărbat dezmembrat - GIANLUCA BATTISTA via El Pais

Un român care căuta fier vechi a găsit într-un tomberon din cartierul Eixample al Barcelonei o valiză, în care se afla un cadavru mutilat. Omul a tras o sperietură zdravănă când, în timp ce scotocea într-un container, a găsit o valiză destul de grea. Când a deschis-o, a găsit rămășițele umane.  

"Am o tutungerie și, în fiecare dimineață, fac turul barurilor din zonă pentru a reface stocul de țigări. Un comerciant de fier vechi, care este clientul meu, m-a sunat tocmai când tocmai găsise valiza", a declarat proprietarul unei tutungerii din Barcelona: "Prietene, prietene, cheamă pe cineva, e foarte grav, foarte grav", a strigat românul. "La început am crezut că sunt haine înăuntru, dar când m-am uitat mai atent am văzut un trunchi gol, al unui bărbat alb... Am fost șocat", a declarat proprietarul tutungeriei.

Polițiștii încearcă să identifice bărbatul, dar și pe cei care l-au ucis și tăiat în bucăți

Pentru că nu avea telefonul la el, acesta a oprit o ambulanță și a chemat imediat poliția. Oamenii legii au verificat imediat dacă magazinele din zonă aveau camere de luat vederi. Gunoiul fusese colectat cu o seară înainte, așa că valiza a fost pusă în gunoi peste noapte. 

Zeci de agenți au încălcat obiectivele și au început să chestioneze vecinii în cazul în care cineva a detectat ceva ciudat de-a lungul nopții. Ancheta este deschisă, iar misiunea principală a agenților este identificarea decedatului și arestarea celui sau cei care l-au ucis și dezmembrat. 

Ancheta este deschisă, iar misiunea principală a polițiștilor este de a identifica bărbatul mort și de a aresta persoana sau persoanele care l-au ucis și dezmembrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » "Am fost șocat!". Un român din Spania care scotocea în gunoi după fier vechi a găsit cadavrul unui bărbat dezmembrat