Antena Meniu Search
x

Video "Am văzut mașina, pur și simplu, zburând". Români fugăriți de polițiști, la Milano. După ce s-au răsturnat cu BMW-ul au luat-o la sănătoasa pe străzi

Patru români au fost eroii negativi ai unor scene ce păreau desprinse dintr-un film de acţiune, pe o stradă din Milano. Urmăriţi de maşinile carabinierilor, au provocat un accident care a blocat traficul, iar apoi au încercat să fugă pe jos. În cele din urmă, trei dintre ei au fost prinşi şi reţinuţi. Oamenii legii încearcă acum să afle de ce erau românii atât de dornici să-i evite. 

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 09:51

Vezi și

Totul a început pe la ora opt şi jumătate dimineaţa, când o maşină cu număr românesc a refuzat să oprească la un punct de control al carabinierilor. Şoferul a făcut cale întoarsă şi s-a îndreptat, cu mare viteză, spre un pasaj rutier. Carabinierii i-au luat urma, prin traficul destul de aglomerat la acea oră. Ceilalţi automobilişti s-au trezit dintr-o dată implicaţi într-o scenă cum nu mai văzuseră decât în filme.

Am auzit sirenele, credeam că e o ambulanţă. M-am dat la o parte (cu maşina), dar chiar în ultimul moment. Maşina aceea a trecut chiar pe lângă mine şi aproape imediat am văzut-o, pur şi simplu, zburând. E cea de acolo, o vedeţi.     

Cum era de aşteptat, şoferul român n-a putut evita accidentul. A lovit trei maşini la rând, iar în cele din urmă autoturismul s-a răsturnat în pasaj. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Din maşina răsturnată au ieşit patru indivizi care au luat-o la fugă în direcţii diferite, încercând să scape de carabinieri, care n-au avut încotro şi i-au urmărit şi pe jos. 

Trei dintre românii fugari au fost arestați, un carabinier a fost rănit

Pe acelaşi subiect

Trei dintre românii fugari au fost capturaţi, unul dintre ei chiar în faţa sediului clubului AC Milan. Ca să fie siguri că nu va încerca din nou să scape, oamenii legii i-au aplicat câteva lovituri, motiv pentru care unele site-uri italiene au preferat să blureze imaginile arestării.

Dar nici românii nu s-au lăsat prinşi fără să reziste, deoarece unul din carabinieri a avut nevoie de îngrijiri medicale. Circulaţia a rămas blocată mai multă vreme, până când maşinile avariate au fost recuperate de proprietari. 

Anchetatorii nu au confirmat, deocamdată, că arestaţii sunt români şi nici dacă a fost prins şi cel de-al patrulea pasager. Iar motivul pentru care au refuzat să oprească rămâne, încă, un mister. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Am văzut mașina, pur și simplu, zburând". Români fugăriți de polițiști, la Milano. După ce s-au răsturnat cu BMW-ul au luat-o la sănătoasa pe străzi