Antena Meniu Search
x

Americanul care şi-a ucis cu sânge rece rudele, printre care şi 2 copii, a fost omorât de poliţişti. Apelul care a dat alarma în casa groazei din New York

Patru persoane au fost ucise şi alte trei rănite, inclusiv doi poliţişti, în urma unui atac în Queens, New York. Atenţie, detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 08:17

Vezi și

Suspectul, un bărbat de 38 de ani şi-ar fi omorât cu sânge rece chiar membrii familiei lui, printre care şi doi copii. Apelul la 911 a fost făcut de o apropiată a criminalului, care a spus autorităţilor că vărul ei își ucide familia. 

Când ofițerii au ajuns la faţa locului, au încercat să vorbească cu bărbatul, însă în zadar. Acesta a scos un cuțit cu care i-a înjunghiat pe ambii ofițeri, în gât şi în piept. Unul dintre agenții răniţi a reușit să scoată pistolul și l-a împușcat pe suspect. Bărbatul a fost transportat la spital, dar la scurt timp, fost declarat mort.

În casă, alte 3 cadavre. Băiat de 12 ani, mort

Serviciile de urgenţă au găsit cadavrele altor trei persoane în interiorul casei: un băiat de 12 ani, o femeie de 44 de ani şi un bărbat în vârstă de 30 de ani. O femeie de 61 de ani a fost transportată la Spitalul Mount Sinai cu multiple răni prin înjunghiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Americanul care şi-a ucis cu sânge rece rudele, printre care şi 2 copii, a fost omorât de poliţişti. Apelul care a dat alarma în casa groazei din New York