Antena Meniu Search
x

Atac sângeros în New York. Un bărbat şi-a măcelărit rudele, apoi a înjunghiat 2 poliţişti. A ucis 4 oameni, inclusiv o fetiţă şi un băiat, apoi a fost împuşcat mortal

Patru persoane au fost ucise şi alte trei au fost rănite, inclusiv doi poliţişti, în urma unui atac cu cuţitul în Queens, New York, relatează BBC.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 03.12.2023, 17:47

Poliţia chemată în cartierul Far Rockaway la primele ore ale zilei de duminică a găsit victimele într-o locuinţă care fusese incendiată. Suspectul, un bărbat, a înjunghiat doi ofiţeri de poliţie înainte de a fi împuşcat de unul dintre poliţiştii răniţi. Suspectul a fost transportat la spital, dar a fost declarat mort la sosire.

Atac sângeros cu cuţitul în Queens, New York

Într-o conferinţă de presă la Spitalul Jamaica, poliţia a confirmat că a primit un apel la 911 la ora locală 05:10 (10:10 GMT) şi că "o tânără a spus că vărul ei îi ucide pe membrii familiei". Doi poliţişti au fost trimişi la adresa de pe Beach 22nd Street, unde au văzut un bărbat care ieşea cu bagaje.

Când poliţiştii au încercat să vorbească cu bărbatul, acesta a scos un cuţit, înjunghiindu-l pe unul dintre poliţişti în zona gâtului şi a pieptului şi pe al doilea în cap.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre poliţişti a reuşit să scoată arma şi l-a împuşcat pe suspect. Când mai mulţi ofiţeri au fost trimişi la faţa locului, aceştia au găsit o fetiţă de 11 ani în faţa casei. Aceasta a fost transportată la spital, dar a murit ulterior din cauza rănilor suferite, relatează news.ro

În casă, alte 3 cadavre. Băiat de 12 ani, mort

Serviciile de urgenţă au găsit cadavrele altor trei persoane în interiorul casei: un băiat de 12 ani, o femeie de 44 de ani şi un bărbat în vârstă de 30 de ani. O femeie de 61 de ani a fost transportată la Spitalul Mount Sinai cu multiple răni prin înjunghiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Stiri externe » Atac sângeros în New York. Un bărbat şi-a măcelărit rudele, apoi a înjunghiat 2 poliţişti. A ucis 4 oameni, inclusiv o fetiţă şi un băiat, apoi a fost împuşcat mortal