Antena Meniu Search
x

Amuzant! Un australian a declanșat panică la bordul unui avion, din motive fiziologice

Un bărbat aflat la bordul unei aeronave a companiei Virgin Australia a declanșat panica în avion după ce a forțat în mod repetat ușa de la carlingă.

Piloții avionului care se deplasa pe ruta Brisbane - Bali au alertat autoritățile din Indonezia cu privire la un potențial atentat terorist.

Echipajul din aeronavă l-a reținut pe bărbat, care a fost preluat apoi de polițiștii indonezieni. Explicația acestuia a fost pe cât de hilară, pe atât de plauzibilă.

Matt Lockley dormea la bordul aeronavei Boeing 737-800 când, trezit de una din stewardese, a decis sa meargă rapid la toaletă înainte de demararea procedurilor de aterizare ale avionului. Confuz încă din pricina somnului întrerupt, el a dat să forțeze ușa de la carlinga piloților, confundând-o cu intrarea la toaletă.

Polițiștii care l-au interogat au avut inițial impresia că turistul este beat, însă analizele au relevat că acesta doar ingerase ceva mai multe analgezice, printre care patru pastile de Panadol și două de Voltaren. Se crede că medicamentele l-au derutat pe bărbat, care a avut probleme cu orientarea în aeronavă.

Deși motivul arestării sale e mai degrabă hilar, australianul a fost filmat de echipele de televiziune în cătușe, se află încă în arestul poliției pentru clarificări și dă semne de depresie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Amuzant! Un australian a declanșat panică la bordul unui avion, din motive fiziologice